Acasa » Empower Live! Bucuresti si Cluj pe 20 decembrie

Empower Live! Bucuresti si Cluj pe 20 decembrie

Avea placerea sa va anuntam ca luni, 20 decembrie, vom avea intalniri Empower Live! atat in Bucuresti (#40) cat si in Cluj (#5). In Bucuresti cu Mihail Musat si in Cluj-Napoca cu Delia Muresan. Mai jos aveti detalii complete.

Bucuresti, 20 decembrie, Mihail Musat

Esti motivat(a) sa faci ceva mai mult cu viata ta?

Esti pregatit sa experimentezi un cadru de dezvoltare personala in care sa iti descoperi obiectivele relevante pentru viata ta si sa poti sa le si duci la indeplinire? Sa faci parte dintr-un grup bazat pe colaborare si sustinere? Sa intri intr-un proiect al carui succes este garantat de faptul ca se formeaza grupe de oameni care desi la inceput nu se cunosc, in timp devin cei mai buni prieteni?

Daca te atrage un astfel de cadru-grup de dezvoltare personala, te asteptam la Empower Live! luni pentru a trai o experienta similara celei descrise pentru grupurile „Incotro?”.

Asadar, daca esti motivat(a) sa faci ceva mai mult cu viata, dar nu stii de unde sa incepi, atunci intalnirea de luni s-ar putea sa fie exact ce ai nevoie in aceasta perioada a vietii tale. Aceasta intalnire de luni va fi una speciala pentru ca, ca de obicei, va fi un workshop practic, si in acelasi timp vei experimenta si ce inseamna aceste grupuri „Incotro?”.

Facilitator: Mihail Musat, autor rezident Empower, trainer, autor, initiator al mai multor proiecte printre care Lume Buna si WhichWay.

Ne vedem luni, 20 decembrie, la British Council Bucuresti (spuneti la intrare ca mergeti la „Intalnirea Empower”) – Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica. Vom incepe la ora 18:00 fix, asa ca va rugam sa veniti din timp (10-15 minute inainte). Intalnirea dureaza aproximativ o ora si 45 de minute, maxim doua ore. Locurile sunt limitate la 20 de participanti (primii care se inscriu).

Cluj-Napoca, 20 decembrie, Delia Muresan

Creaza-ti anul 2011 asa cum iti doresti!

Suntem la sfarsit de an si deja ne gandim la obiectivele pentru anul viitor. Insa care ar fi ingredientele de care am avea nevoie pentru a avea un an 2011 fabulos, un an in care dorintele noastre sa se implineasca? Viata e magica, in fiecare zi traim cel putin o minune, insa cum putem face sa ne implinim visele?

Vei afla care sunt ingredientele de baza, care ar fi „condimentele” necesare, cum sa eviti greselile care ar putea sa iti afecteze rezultatul, care ar fi timpul necesar pentru ca orice dorinta sa devina realitate si alte mici „trucuri” care te pot ajuta sa ai un an 2011 extraordinar.

Doar e magie, insa daca stii cum TU poti fi magicianul propriei tale vieti!

Facilitator: Delia Muresan, autor rezident Empower, trainer, lider regional Empower pentru zonele Nord-Vest si Centru, initiator al proiectului Schimbare Pozitiva.

Ne vedem in Cluj luni, 20 decembrie, la British Council Cluj Napoca – Str. Arany Janos nr. 11. Vom incepe la ora 18:00 fix, asa ca va rugam sa veniti din timp (10-15 minute inainte). Intalnirea dureaza aproximativ o ora si 45 de minute, maxim doua ore. Locurile sunt limitate la 20 de participanti (primii care se inscriu).

Inscrieri inchise

BUCURESTI: INSCRIERI INCHISE!
Participanti Bucuresti:

1. Catalin Chirilescu
2-3. Andrei Loiso (plus o persoana)
4-5. Cristina Vlad (plus o persoana)
6. Tania Tita
7-8. Geanina Balea (plus o persoana)
9-10. Iuliana Ileana (plus o persoana)
11. Adriana Andrei
12. Andreea Ileana Mihailescu
13. Daniela Gatea
14. Adrian Enache
15-16. Lavinia Bujor (plus o persoana)
17-18. Madalina Cociorba (plus o persoana)
19. Mariana Nancu
20. Marcela Mantz

Lista de asteptare Bucuresti: Gianina Dobrin, Niculina Veliscu, Oana Stefan (plus o persoana), Marina Elena Draghici.

CLUJ-NAPOCA: INSCRIERI INCHISE!
Participanti Cluj-Napoca:

1. Florin Rosoga
2. Monica Mihaela Bojan
3-4. Ruxandra Pop (plus o persoana)
5-6. Adriana Harangozo (plus o persoana)
7-8. Cosmina Ioana Seu (plus o persoana)
9. Emilia Gersak
10-11. Stefana Petrescu (plus o persoana)
12-13. Gheorghe Judea (plus o persoana)
14-15. Radu Cornel Andreica (plus o persoana)
16-17. Costel Pop (plus o persoana)
18. Anda Iacob
19-20. Diana Bota (plus o persoana)

Lista de asteptare Cluj-Napoca: Oana Gadalean, Florina Nazarie, Mariana Gavris, Alina Gadja, Ionut Florea, Doina Corina Veres, Catalin Adrian Spinean, Dan Munteanu, Alexandra Craciun, Luciana Pavel.

Atentie: toti participantii confirmati (lista de 20) sunt obligati sa anunte cu cel putin 48 de ore inainte de intalnire daca nu mai pot ajunge la intalnire, pentru ca noi sa putem anunta persoanele care sunt in asteptare. Daca nu ne vor anunta atunci ei pierd dreptul de a participa la urmatoarea intalnire din program (valabil INCLUSIV pentru invitatii celor care au completat formularul!).

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

3 răspunsuri

  1. La Cluj, dupa Empower Live vom chefui. Atat cei care veniti la Empower Live, cat si cei care nu ajung la seminar sunteti bineveniti la petrecere dupa 20:30. :D Va rog sa imi confirmati participarea. Vrem sa incheiem in „tromba” un an minunat si sa udam „dorintele” care se vor materializa in anul 2011.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!