Acasa » Empower Live! Cluj 25 octombrie: atractivitatea si succesul personal

Empower Live! Cluj 25 octombrie: atractivitatea si succesul personal

Suntem deja la a treia editie Empower Live! in Cluj. O vom avea invitata ca facilitator pe Hedi Hoka, PhD. Veti invata si discuta despre atractivitate si succes personal.

Cluj, 25 octombrie, Hedi Hoka, PhD

Atractivitatea si succesul personal

Te-ai intrebat vreodata ce te face pe tine sa fii atractiv? Sau de ce unii oameni au succes mai mare decat altii? Liderul Alpha este un adevar? Este oare atractivitatea un indicator al succesului personal?

Cercetarile de ultima ora dezvaluie misterul si impactul atractivitatii asupra succesului. Si totusi… daca eu nu sunt atractiv? Suntem fiinte ale limbajului si ale afectului care dispun de sisteme de comportament elaborate.

La Empower Live! vom vedea ce se afla in spatele instinctului de competitie si care este rolul atractivitatii in succesul personal.

Hedi Hoka este doctor in psihologie si profesionist independent in domeniul coaching-ului pentru leadership. Gratie experientei dobandite atat in practica coaching-ului, cat si in dezvoltarea coaching-ului ca domeniu de cercetare, Hedi Hoka propune o abordare unica a cunostintelor si teoriei, cu aplicare practica profesionala si personala.

Coach experimentat, specializat in leadership, stimularea creativitatii si inovarii antreprenoriale, educatie antrenoriala, precum si dezvoltare personala, face parte si din Catedra de Psihologie Aplicata din cadrul Universitatii Babes-Bolyai Cluj-Napoca si este Board Executive la o fundatie.

Ne vedem in Cluj luni, 25 octombrie, la British Council Cluj Napoca – Str. Arany Janos nr. 11. Vom incepe la ora 18:00 fix, asa ca va rugam sa veniti din timp (10-15 minute inainte). Intalnirea dureaza aproximativ o ora si 45 de minute, maxim doua ore. Locurile sunt limitate la 20 de participanti (primii care se inscriu).

Pentru intrebari/nelamuriri luati legatura cu Delia Muresan, liderul nostru in Cluj: [email protected].

Inscrieri pentru Empower Live! Cluj 25 octombrie

INSCRIERI INCHISE.

Lista de participanti:
1-2. Cosmina Seu (plus o persoana)
3. Attila Harangozo
4-5. Adrian Pop (plus o persoana)
6. Dan Munteanu
7-8. Arthur Zamostean (plus o persoana)
9-10. Constantin Campean (plus o persoana)
11-12. Ruxandra Pop (plus o persoana)
13. Mihai Sepsi
14. Florin Rosoga
15. Diana Bota
16-17. Doru Crisan (plus o persoana)
18. Nagy Laszlo Crinel
19. Anda Iacob
20. Vasile Moraru

Lista de asteptare: Alina Marioara Finta, Mircea Ignat.

Atentie: toti participantii confirmati (lista de 20) sunt obligati sa anunte cu cel putin 48 de ore inainte de intalnire daca nu mai pot ajunge la intalnire, pentru ca noi sa putem anunta persoanele care sunt in asteptare. Daca nu ne vor anunta atunci ei pierd dreptul de a participa la urmatoarea intalnire din program (valabil INCLUSIV pentru invitatii celor care au completat formularul!).

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Un răspuns

  1. Mi-a placut articolul despre schimbare.Recunosc ca ,pentru ca o schimbare inseamna alegere,este foarte greu de facut,mai ales cand ani de zile ai facut un anume lucru,te-ai straduit sa il faci cat mai bine si cand hotararea de schimbare nu ai luat-o tu ci ai fost pus in situatia acuta de a o face.Lupt cu mine sa accept relativismul tuturor efemeritatilor,dar recunosc ca imi place stabilitatea in orice domeniu al vietii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!