Acasa » Empower Live! Cluj-Napoca 12 noiembrie: despre ego si dorinte

Empower Live! Cluj-Napoca 12 noiembrie: despre ego si dorinte

Empower Live! #18 in Cluj este o intalnire cu o tema foarte sensibila: ego si dorinte.

Cluj-Napoca, 12 noiembrie 2012, Delia Muresan

Despre ego si dorinte

Iata mesajul Deliei pentru voi.

In viata calatorim mult, uneori fara bilet. Biletul inseamna asumare, inseamna ca stii incotro mergi si calatoria spre acel loc ar trebui sa fie minunata pentru ca tu alegi asta. Insa uneori alegi sa pleci in calatorie fara bilet si poate fi interesant, poate ca e testul iesirii tale din zona de confort, sau poate ai chef sa ratacesti. Si indiferent de ce calatorie faci, cu siguranta apare si controlorul… :)

Acesta te ia la rost si in mod normal trebuie sa i te conformezi. Asa sunt regulile. Controlorul seamana cu ego-ul nostru care ne ia la rost. Esti sigur ca mergi in directia potrivita, ia sa vad clar, sau te face sa renunti la acea calatorie pentru ca nu te-ai conformat unor reguli.

Oare cat din viata suntem prezenti si in acord cu sinele noastru adevarat? Cati dintre noi calatorim prin viata fara vreo grija si preocupare pentru ca asa SIMTIM?

La aceasta intalnire voi vorbi despre EGO. Am fost la conferinta „I can do it” in Londra unde l-am cunoscut pe Wayne Dyer. Ultima lui carte despre asta vorbeste: despre calatoria spre a avea dorinte implinite scapand din capcanele ego-ului, scapand de acel „controlor”.

Am sa iti transmit mai departe ceea ce am invatat de la Wayne Dyer dar si din experientele mele personale. Te astept pentru a afla cum sa dai unda verde dorintelor tale.

Delia Muresan este spiritual coach, trainer si speaker motivational. Delia este fondator al proiectului Schimbare Pozitiva, autor permanent Empower si consilier al echipei Empower Cluj. Mai multe despre Delia si proiectele sale pe SchimbarePozitiva.ro.

Coordonate eveniment

ATENTIE: incepem cu 15 minute mai devreme!
Loc, data: British Council Cluj-Napoca (Str. Arany Janos nr. 11), luni, 12 noiembrie, ora 17:45 fix. Va rugam sa veniti cu 10 minute inainte, adica la 17:35. Intalnirea dureaza o ora si 45 de minute.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Pentru intrebari/nelamuriri luati legatura cu Adela Moldovan, lider Empower in Cluj: [email protected] sau telefon 0742 212 584.

Inscrieri pentru Empower Live! Cluj-Napoca 12 noiembrie

Inscrieri inchise, toate locurile ocupate!

Lista de participanti:
1-2. Iosefina Batto (plus o persoana) – MEMBRU EMPOWER, prioritate
3. Catalin Spinean – MEMBRU EMPOWER, prioritate
4. Simona Ros – MEMBRU EMPOWER, prioritate
5-6. Ramona Mirela Toth (plus o persoana)
7. Andreea Maria Radulescu
8. Ruxandra Ursache
9. Monica Birlea
10. Oana Hotima
11-12. Diana Oprita (plus o persoana)
13. Brindusa Maria Voican
14-15. Simina Marga Porosnicu (plus o persoana)
16-17. Ioana Bianca Chis (plus o persoana)
18. Sorina Pricop
19. Raluca Grigoras
20-21. Cristina Delia Rosca (plus o persoana)
22-23. Mirela Botan (plus o persoana)
24-25. Adriana Boanca (plus o persoana)

Va asteptam!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!