Acasa » TEDxBucharest 2012: Driven by meaning

TEDxBucharest 2012: Driven by meaning

Empower va recomanda TEDxBucharest 2012, un eveniment aparte cu speakeri internationali.

TEDxBucharest 2012

Pe data de 16 noiembrie ne revedem la Palatul Parlamentului pentru cea de-a patra editie a TEDxBucharest, „Driven by meaning”. O locatie noua, o lista de speakeri exceptionali, activitati si oportunitati inedite de networking. Un singur lucru nu schimbam la TEDxBucharest: atmosfera electrizanta, incarcata de energia a peste 1000 de participanti care se intrec care mai de care sa raspandeasca idei si emotii valoroase.

Profita de ultimele zile de inscriere si inregistreaza-te impreuna cu colegii si prietenii pentru cel mai inspirational eveniment al anului. Grupurile mai mari de 10 persoane au reducere de 20%. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la adresa [email protected].

Ce v-am pregatit?

TEDxBucharest 2012 va avea loc pe data de 16 noiembrie, vineri, intre orele 9:00 si 20:00 si va include 4 sesiuni de discursuri intercalate de pauze pentru pranz si coffee break. Prietenii si partenerii TEDxBucharest au pregatit in aceste pauze actiuni creative si energizante de cunoastere, socializare si networking.

Sesiunile si speakerii din acest an:

Sesiunea 1 „Breaking barriers”: Adrian Lobontiu, Krishan George, Andrei Tudose, Benoit Montreuil, Marcus Orlovsky.

Sesiunea 2 „Profiling the future”: Florin Paun, Chris Worman, Pierre Bortnowski, Andrei Pogonaru, Irina Bogdan, Tudor Cosmatu & Andrei Raducanu.

Sesiunea 3 „Shifting paradigms”: Alexandrina Hristov, Nick Thorpe, Oana Raluca Ghiocel, Anca Echim & Cristiana Ionescu, Ionut Florea & Ana Hogas.

Sesiunea 4 „Ouside and beneath”: Tom Andreassen, Paul Dicu, Teo, Aurora Simionescu.

Va asteptam sa impartasiti experienta acestor sesiuni impreuna cu noi. Rezervati-va ziua de 16 noiembrie pentru cel mai impresionant eveniment al anului 2012, daca vreti, o zi intensiva de tratament si recreere pentru creier si suflet.

Despre TEDxBucharest

In spiritul „idei care merita impartasite”, TED a creat TEDx. TEDx este o platforma de evenimente locale, organizate independent, ce aduna oameni care sa impartaseasca o experienta tip TED. TEDxBucharest va avea loc in acest an vineri, 16 noiembrie, cu un line-up de 20 de vorbitori si o comunitate de peste 800 de leaderi din domenii diverse.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!