Acasa » Empower Live! este aici: lansarea oficiala

Empower Live! este aici: lansarea oficiala

Astazi lansam oficial noul nostru proiect Empower Live! – un program continuu de intalniri-impact de care pot beneficia toti cei interesati de dezvoltarea personala. Participarea la Empower Live! este gratuita. Este surpriza noastra la implinirea primului anisor. :)

Ce este Empower Live!

Empower Live! este un proiect prezentat de Empower in parteneriat cu British Council Romania.

Fiecare intalnire-impact dureaza o ora si jumatate, timp in care un facilitator (vorbitor, trainer) prezinta diverse concepte, tehnici sau metode din domeniile dezvoltarii personale.

Participantii la intalniri beneficiaza de experienta si informatiile oferite de facilitator. In acelasi timp, ei sunt invitati sa intervina cu feedback, intrebari si comentarii, in timp real. Intalnirile sunt interactive, atmosfera informala astfel creata este propice invatarii si colaborarii intre participanti.

Toate detaliile despre Empower Live! (si felul in care puteti sa va implicati voi) le gasiti pe pagina dedicata proiectului pe Empower.ro!

Prima intalnire: 4 mai, Ionut Ciurea cu si despre persuasiune

Pentru inceput, intalnirile vor avea loc in Bucuresti, de doua ori pe luna, luni seara si sambata dupa-amiaza, la British Council.

Prima intalnire din Empower Live! va avea loc luni, 4 mai, intre 18:00 si 19:30, in foarte frumoasa si eleganta biblioteca din sediul British Council Romania (Calea Dorobantilor nr. 14, langa ASE-Cibernetica).

Facilitator (speaker) va fi Ionut Ciurea, despre care probabil ati mai auzit. Ionut va vorbi despre persuasiune si va va implica activ in cateva exercitii interesante. Intalnirile sunt interactive, asa ca sunteti invitati sa va implicati cat mai mult in discutii!

Da, fiecare intalnire Empower Live! este gratuita! Totusi, nu avem disponibile decat 20 de locuri. Asa ca primii care se inscriu in formularul de mai jos sunt confirmati!

Toate detaliile despre intalniri, despre procedura de inscriere si tot ce trebuie sa stie participantii, le veti gasi in documentul dedicat participantilor.

Inscrieri pentru Empower Live! 4 mai: TOATE LOCURILE OCUPATE

Inscrierile s-au inchis, toate cele 20 de locuri au fost ocupate.

Iata lista participantilor pe data de 4 mai:
1 si 2 – Mihai Brighiu (+ o persoana)
3 si 4 – Diana Raicu (+ o persoana)
5 – Ana Taban
6 – Radu Teodor Leonard
7 si 8 – Cristian Cireasa (+ o persoana)
9 – Raluca Munteanu
10 – Elena Ciric
11 si 12 – Emilian Simion Greaban (+ o persoana)
13 – Cristina Raluca Tudor
14 – Anca Florina Niculae
15 – Auras Geambasu
16 si 17 – Valentina Lazar (+ o persoana)
18 si 19 – Violeta Dima (+ o persoana)
20 – Laura Agarafinei

Atentie: toti participantii confirmati (lista de 20) sunt obligati sa anunte cu cel putin 48 de ore inainte de intalnire daca nu mai pot ajunge la intalnire, pentru ca noi sa putem anunta persoanele care sunt in asteptare. Daca nu ne vor anunta atunci ei pierd dreptul de a participa la urmatoarea intalnire din program (valabil INCLUSIV pentru invitatii celor care au completat formularul!).

Lista persoane in asteptare: Paul Manea (+1), Dan Ionut Jipa, Mugurel Mihai Tataru (+1), Stefan Alexandrescu, Andreea Vasilache. Aceste persoane vor fi anuntare direct de noi in cazul in care se retrag persoanele confirmate.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

9 răspunsuri

 1. excelenta idee! sunt sigura ca vor fi mult mai multi doritori decat ati estimat ( cele 20 locuri)
  Sper sa apuc sa prind si eu un loc la viitoarele prezentari.

  succes tuturor!

 2. Am fost alaturi de acest proiect inca de la inceput si salut fiecare noua „ramurica ” ce rasare! Succes !!!

 3. Pacat ca doar in Bucuresti se tin astfel de seminarii!
  Poate luati in considerare si niste Webinarii, la care sa poata participa si oameni din alte orase.
  Mult succes!
  Ela.

 4. Ideea este extraordinara. Felicitari!
  Imi pare rau ca nu am fost „pe faza” si, ca atare, nu pot participa. Astept cu interes urmatoarele intalniri si, poate, prin bunavointa organizatorilor, informatii/impresii de la aceasta prima intalnire.
  Toate cele bune!
  Elena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!