Acasa » Empower Live! Iasi 17 iunie: negocierea

Empower Live! Iasi 17 iunie: negocierea

Vom avea Empower Live! #8 in Iasi intr-un domeniu foarte cerut de comunitatea Empower locala: negocierea.

Iasi, 17 iunie, Severin Sanzianu

Ce pozitie adopti in negociere?

(din perspectiva Analizei Tranzactionale)

NEGOCIEREA este arta de obtine rezultatul dorit de catre toate partile implicate in acest proces adoptand cel mai potrivit comportament in functie de pozitia si interesele partenerului de negociere.

Ce veti invata:

  • cum sa va “cititi” partenerul de negociere;
  • cum sa interpretati semnalele verbale si nonverbale;
  • cum sa-ti adaptezi pozitia in negociere;
  • care sunt pozitiile posibil sa le adopti in negociere.

Obiectivul trainingului este sa dezvoltam abilitatea participantilor de a constientiza pozitia adoptata de partenerul de negociere in baza teoriei Analizei Tranzactionale (parinte, adult, copil) pentru a avea rezultate mai bune in negociere.

Severin Sanzaianu este antreprenor si are propria companie de training, PREMIAN. Este totdata coach si trainer al carui stil este adorat de audienta. Dezvolta afaceri din anul 2008, iar traininguri sustine din 2004 in domeniile vanzari B2B, comunicare, vanzari retaill, managementul timpului, managementul conflictelor. Mai multe despre Severin gasiti aici.

Coordonate eveniment

Loc, data: British Council Iasi (Str. Pacurari 4, in cladirea Bibliotecii Centrale Universitare, intrarea dinspre B-dul Copou), vineri 17 iunie, ora 18:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va recomandam sa veniti la timp (15 minute inainte), dupa ora 18:00 accesul nu mai este permis.

Numar participanti: Maxim 20 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Pentru intrebari/nelamuriri luati legatura cu Genoveva Salvaras, liderul nostru in Iasi: [email protected] si telefon 0726 580 568.

Inscrieri pentru Empower Live! Iasi 17 iunie

INSCRIERI INCHISE, toate locurile ocupate.

Lista de participanti – sunt invitati la intalnire:
1-2. Loredana Rusu (plus o persoana)
3. Ionut Budulan
4. Anca-Gabriela Miraut
5. Paula Livia Nicoleanu
6. Stefan-Adrian Stratulat
7. Alina Tudorache
8. Ioana Pruna
9. Alexandru Andronic
10. Paul Comanici
11-12. Manuel Tucaliuc (plus o persoana)
13. Radu Bogdan Sarghie
14-15. Sebastian Straciug (plus o persoana)
16. Radu Trufin
17-18. Maria Lazar (plus o persoana)
19-20. Gina Chelmus (plus o persoana)

In asteptare – vor fi invitati daca se retrage cineva: Paul Padurariu, Liliana Gabriela Carabus (plus o persoana), Rodica Frecauteanu (plus o persoana), Andrei Trandaf, Elena Laura Tencaliuc.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!