Acasa » Empower Live! Iasi 27 mai: Terapia Comunicarii Fortei Vitale

Empower Live! Iasi 27 mai: Terapia Comunicarii Fortei Vitale

In luna mai avem Empower Live! #7 in Iasi cu o tema aparte.

Iasi, 27 mai, Corina Turliuc Lacroux

Terapia Comunicarii Fortei Vitale

Exista in interiorul Omului un nivel al comunicarii celulare cu o energie INFINITA. Aceasta este adevarata Forta Vitala, energia care genereaza in tesuturi coeziune, unitate totala. Accesul la acest nivel al fuctionarii celulelor creeaza vitalitate, sanatate, tinerete.

Biologul american Bruce Lipton si echipa lui de cercetatori care au lucrat in clonarea celulara afirma clar ca celulele denucleate (din care a fost scos ADN-ul) continua sa-si realizeze functiile normal. Concluzia lor si marea revolutie in biologie este ca ceea ce determina functionarea celulelor este perceptia lor.

In terapie actionam o tehnica a Reflexologiei de Regenerare pentru a acorda tesuturile la nivelul energiei embrionare. Beneficiul acestui acordaj minunat are multiple aplicatii: o sanatate totala, a fi inafara patologiei; o comunicare optima profesionala si personala; o rezonanta perfecta pentru reusirea tuturor proiectelor noastre.

Rezultatul concret, practic, este repararea oricarei disfunctii, construirea unui tonus relaxat si generator de multa energie si caldura, iar pe plan psiho-emotional o stare care ii ajuta pe oameni SA FIE fericiti, impliniti si tineri.

Curiosi? Veniti cu intrebari si dorinta de a invata lucruri noi si a experimenta concepte unice.

Corina Turliuc Lacroux este reflexolog cu formari in Bazele Medicinei Chineze Rouen (Franta 1993-1994), Terapii Complementare (Paris 1994-1995) si studii de Medicina Energetica si Reflexoterapie la Facultatea de Medicina Naturala din Paris (1995-1996).

Coordonate eveniment

Loc, data: British Council Iasi (Str. Pacurari 4, in cladirea Bibliotecii Centrale Universitare, intrarea dinspre B-dul Copou), vineri 27 mai, ora 18:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va recomandam sa veniti la timp (15 minute inainte), dupa ora 18:00 accesul nu mai este permis.

Numar participanti: Maxim 20 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Pentru intrebari/nelamuriri luati legatura cu Genoveva Salvaras, liderul nostru in Iasi: [email protected] si telefon 0726 580 568.

Inscrieri pentru Empower Live! Iasi 27 mai

Participanti:
1-2. Alecsandra Maxim (plus o persoana)
3-4. Leon Ionel Mihai (plus o persoana)
5. Madalina Lungu
6. Ionut Rebegea
7. Daniela Gradinaru
8. Monica Cristina Flegher
9. Cristina Mihai
10-11. Loredana Catalina Irimescu (plus o persoana)
12. Sanziana Gociu
13. Gabriel Stoian
14. Alexandru Andronic
15. Elena Placinta

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!