Acasa » Empower recomanda Health & Beauty Expo

Empower recomanda Health & Beauty Expo

Daca iti pasa de sanatatea ta si de modul cum arati, la Health & Beauty Expo vei gasi toate noutatile din domeniu.

25-27 noiembrie 2011 la Sala Palatului, Bucuresti

Health & Beauty Expo este un concept international care uneste sub acelasi acoperis doua concepte primordiale pentru fiinta umana: sanatatea si frumusetea. Health & Beauty Expo porneste de la ideea ca frumusetea merge mana in mana cu o viata sanatoasa. Orice persoana, cu adevarat sanatoasa, radiaza de frumusete si orice persoana, cu adevarat frumoasa, radiaza de sanatate.

In ultimii ani, industria sanatatii si a frumusetii a evoluat atat de mult, incat trebuie sa depunem tot efortul pentru a tine pasul cu aceasta evolutie. Ne trebuie un loc unde sa aflam care sunt ultimele realizari in domeniul sanatatii si frumusetii si sa le alegem pe cele mai benefice pentru noi.

La Health & Beauty Expo vei gasi:

  1. O expozitie cu vanzare unde poti cumpara sau testa produse cosmetice, parfumuri, articole de ingrijire personala, estetica, wellness si spa, masaj, medicina naturista, produse naturiste si multe altele.
  2. Conferinte variate cu experti de renume din domeniu si din domenii conexe. Locurile sunt limitate, inscrie-te aici!
  3. Demonstratii sportive de fitness, aerobic, gimnastica, zumba, kangoo jumps, tae bo, pilates, rebound, bodylastics tone. Intra aici pentru detalii.

Toate detaliile despre eveniment sunt disponibile pe Health & Beauty Expo.

Va asteptam!
Echipa Empower

WEBINAR GRATUIT: Dublează-ți Vânzările pe Social Media în doar 3 Luni

Pentru Antreprenorii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Reach-ul și Vânzările în doar 3 Luni.

Există oare o METODĂ prin care te folosești de rețelele sociale ca să obții o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor?

Da, există! Vezi ce rezultate am obținut eu pentru clienții mei folosind această metodă și cum o poți replica și tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
2 SESIUNI LIVE cu același conținut

Înscrie-te la webinar

Pentru Antreprenorii și Marketerii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Vizibilitatea și Vânzările în 2024.