Acasa » Empower si RRA va invita la folk, dans si ciclism

Empower si RRA va invita la folk, dans si ciclism

Empower va recomanda urmatoarea actiune din „Miscarea de Sanatate 2010” numai buna pentru o vacanta activa! In zilele de 7 si 8 august, campania nationala exclusiva a Radio Romania Actualitati va invita in Poiana Lupului, la Garana, la 30 de kilometri de Resita, unde va asteapta muzica de calitate, competitii in aer liber si premii-surpriza.

In prima zi vor avea loc reprezentatii de dansuri latino oferite de noua perechi de dansatori profesionisti de la Clubul Sportiv Mystic din Resita, urmate de un concert sustinut de Mircea Baniciu si Ovidiu Mihailescu si de un recital special al Mariei Gheorghiu, prilejuit de lansarea noului ei material discografic, realizat impreuna cu actorul Eusebiu Stefanescu, intitulat „Curcubeu”.

„Radio Romania Actualitati se alatura celor care iau atitudine si aleg un stil de viata sanatos. Impreuna cu cei care ne asculta, vom redescoperi, mergand cu bicicleta, interesul pentru mediu, sport si miscare, pentru libertate si relaxare, pentru sanatate” a declarat Daniel Ruse, redactor sef adjunct al postului.

Astfel, in cea de a doua zi se va desfasura a 6-a editie a concursului “Banat Mountain Bike Maraton” care se adreseaza ciclistilor din tara si de peste hotare. Competitia va avea trei sectiuni: race, marathon si marathon elite, acoperind distante care variaza intre 30 si 80 de km, fiecare avand cate trei categorii de varsta (14-17 ani, 18-34 ani, peste 46 ani, masculin si feminin).

Echipe de realizatori si reporteri ai postului public de radio vor transmite in direct evenimentul de la Garana, din satul de vacanta numit si Wolfsberg, aflat la 935 de metri altitudine, intr-un peisaj dominat de muntii Semenicului, in judetul Caras-Severin.

Va asteptam! :)

Pentru informatii suplimentare luati legatura cu Elena Marinescu – Coordonator PR – 0744.423.030 si [email protected].

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!