Acasa » Empower Live! Bucuresti 7 august: relatii pe termen lung

Empower Live! Bucuresti 7 august: relatii pe termen lung

In ultima vreme am pus mare accent pe relatii la Empower Live! in Bucuresti, fiind un subiect foarte cautat de voi. Asadar, inca o intalnire cu un coach deosebit: Ioan Nicut la Empower Live! 31.

Bucuresti, 7 august, Ioan Nicut despre relatii pe termen lung

Cum sa-ti definesti relatiile ca sa reziste pe termen lung. Workshopul are rolul de a ne ajuta sa ne reamintim impreuna ce e important pentru noi la o relatie, care sunt factorii care mențin o relatie si cum ii aflam de la oricare dintre partenerii nostri indiferent de context: familie, afaceri, dragoste etc, astfel incat relatia nu numai ca rezista dar chiar infloreste.

Veniti cu o foaie si un pix, veti face exercitii in grupuri. Si veniti cu multe intrebari, ca de obicei. :)

Ioan Nicut a fost manager in multinationale si a trait in mediul corporate suficient cat sa-si doreasca sa faca exact ceea ce face acum: coaching. Ioan este un coach pe care trebuie sa-l vedeti. Detalii despre el gasiti pe blogul lui.

Ne vedem sambata, 7 august, @British (biblioteca din sediul British Council Romania) – Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica. Vom incepe la ora 14:00 fix, asa ca va rugam sa veniti din timp (15 minute inainte). Intalnirea dureaza aproximativ o ora si 30 de minute. Asa cum stiti locurile sunt limitate la 20 de participanti (primii care se inscriu in formularul de mai jos).

Inscrieri pentru Empower Live! 7 august: INSCRIERI INCHISE

Toate locurile ocupate.

Lista de participanti:
1. Catalin Chirilescu
2. Simona Calu
3-4. Loreta Vasile (plus o persoana)
5. Ramona Pavel
6-7. Carmen Bujor (plus o persoana)
8. Gabriela Laura Mocanu
9. Cristina-Maria Balan
10. Elena Bristena Dabija
11. Eugenia Cosinschi
12. Florian Tatu
13. Ana Maria Tcaciuc
14. Robert Simoiu
15. Teodora Oltean
16-17. Iulia Calin (plus o persoana)
18. Dumitru Sirbu
19-20. Adriana Serban (plus o persoana)

Pe lista de asteptare: Florina Diaconescu, Camelia Stefan, Ionel Ionita, Nicoleta Tache, Mirela Sasarman.

Atentie: toti participantii confirmati (lista de 20) sunt obligati sa anunte cu cel putin 48 de ore inainte de intalnire daca nu mai pot ajunge la intalnire, pentru ca noi sa putem anunta persoanele care sunt in asteptare. Daca nu ne vor anunta atunci ei pierd dreptul de a participa la urmatoarea intalnire din program (valabil INCLUSIV pentru invitatii celor care au completat formularul!).

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!