Acasa » Empower va invita la Conferinta de Business Networking

Empower va invita la Conferinta de Business Networking

Empower este partener in promovarea celui mai asteptat eveniment de business networking din Ardeal, a II-a Editie a Conferintei de Business Networking care va avea loc pe 28 octombrie 2010, intre orele 17:00-20:30, la West City Hotel.

Daca la prima editie au fost peste 100 de oameni de afaceri din patru judete, la aceasta editie bizz.club isi propune sa adune peste 200 de persoane in sala si peste 12 firme (5 deja sunt confirmate) care sa-si expuna produsele/serviciile in cadrul unei mini-expozitii care va avea loc.

La cererea unor persoane care au fost la prima conferinta, la aceasta editie va fi prezenta d-na Ramona Cuc, proprietara agentiei imobiliare Grup de Lux, o persoana cu experienta de peste 15 ani in business, ca sa raspunda la intrebariile celor din sala si sa ne impartaseasca din experienta dansei.

Ciprian Gavriliu de la PlayTheBalls va sustine un training de 30 de minute in care ne va invata „15 metode ca sa castigam clienti noi pe internet, incepand de maine”.

Lorand Soares-Szasz de la Coaching4You va prezenta si el un training de 30 de minute cu „17 strategii de managemente din agricultura”. Si daca ati crescut la tara sau cel putin mergeati pe la tara cand erati copii, cu siguranta ca aceste 30 de minute vor fi mai mult decat interesante pentru voi.

Vor fi peste 10 companii care o sa isi prezinte serviciile/produsele in mini-expozitia din pauzele de networking. Daca vrei sa fii una din firmele care sa-si expuna produsele/serviciile la cei 200 de participanti, scrieti un mail la [email protected]. Mai sunt cateva domenii de activitate libere.

Taxa de participare la un astfel de eveniment ar trebui sa fie in jur de 100 euro avand in vedere valoarea trainingurilor si posibilitatii de networking excelente. Insa voi veti putea participa cu doar 30 RON.

Va asteptam… inscrieti-va inaintea concurentilor vostri! :)

Echipa Empower va doreste networking eficient!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!