Acasa » Empower va recomanda Maratonul Piatra Craiului

Empower va recomanda Maratonul Piatra Craiului

Empower sustine „Miscarea de Sanatate”, campania nationala exclusiva a Radio Romania Actualitati, si Asociatia Sport-Natura Piatra Craiului invita iubitorii sportului sa vina sambata, 1 octombrie 2011, la Zarnesti, langa Brasov, unde se va desfasura cea de-a VI-a editie a Maratonului Piatra Craiului.

Cel mai vechi maraton montan din Romania

Cel mai vechi maraton montan din Romania are un traseu intinerant ce face inconjurul unuia dintre cei mai frumosi munti din tara noastra, fiind un punct de atractie pentru iubitorii de miscare in aer liber. Traseul neamenajat masoara 41 km si porneste de la Zarnesti pentru a trece apoi prin Pestera, Valea Ursilor si Coltul Chiliei, inainte de a reveni la punctul de plecare. Diferite segmente ale traseelor trec prin localitati, pajisti, zone impadurite si taieturi, gol alpin (creste, culoare, abrupturi, vai, grohotisuri, pasuni alpine, jnepenisuri, etc.).

La competitie s-au inscris peste 500 de concurenti din toata tara, dar si din Marea Britanie, Franta, Italia, Germania, Ungaria, Belgia si Danemarca. Desi dificila, competitia este deschisa tuturor celor care au implinit 18 ani si care au o stare buna de sanatate si un nivel minim de antrenament. Pe traseu vor fi posturi de realimentare cu bauturi si alimente energizante, apa si fructe, iar Plaiul Foii este singurul punct unde pot fi transportate alimente, bauturi si lucruri personale ale participantilor.

Maratonul Piatra Craiului a initiat in 2009 o actiune care are ca scop reducerea efectului negativ generat de taierile de padure din Parcul National Piatra Craiului. Astfel, si la editia din acest an participantii la maraton se pot implica in etapele de curatire a zonei alese, la transportul puietilor si plantarea propriu-zisa.

Pentru informatii suplimentare:
Elena Marinescu – Coordonator PR
Tel: 0744.423.030
Email: [email protected]
Radu Tudor – Coordonator Marketing
Tel: 0744.323.183
Email: [email protected]

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!