Empower va recomanda Serendipity Business Club

Avem placerea sa va recomandam Serendipity Business Club: o comunitate cu oameni de afaceri care sustine si incurajeaza spiritul de asociere prin networking. Clubul lanseaza seria de evenimente Business Networking Events cu scopul de a crea legaturi eficiente intre antreprenori, directori executivi, directori de vanzari, manageri si invitati.

Invitati speciali

In cadrul conferintelor vor exista doua traininguri scurte si intense sustinute de Bogdan Comanescu (detinatorul titlului „Cel mai bun Speaker al anului 2012 la Business Days”, fondator al Accelera Business Strategy, 23 de ani de experienta in afaceri) si Simona Hulber (consultant vestimentar, fondator al brandului HULBER).

In cadrul evenimentului aveti ocazia sa prezentati timp de 60 de secunde propria activitate a companiei in fata celorlalti antreprenori si invitati.

Tombola speciala

Organizatorii v-au pregatit si o surpriza: persoanele care se inscriu pana pe data de 29 iunie vor participa la o tombola speciala prin care pot castiga o excursie de 7 nopti in Tenerife si multe alte premii surpriza.

Detalii complete si inscrieri

Investitia pentru acest eveniment este de 50 RON. Va invitam sa cititi detalii si sa va inscrieti aici pe siteul organizatorilor chiar acum, locurile fiind limitate!

Sa aveti o intalnire eficienta, cu multe contacte valoroase!
Echipa Empower

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments