Acasa » Empower va recomanda workshopurile ArenaBiz

Empower va recomanda workshopurile ArenaBiz

Workshopurile sunt organizate de siteul pentru antreprenori ArenaBiz.ro. Vi le recomandam cu maxima caldura. Cititi detalii in continuare.

Invata de la 7 oameni de afaceri cum sa-ti lansezi un business in online

ArenaBizWorkshopurile ArenaBiz se vor desfasura in sistem online, saptamanal, in perioada 8 aprilie – 20 mai si vor acoperi toate etapele pe care le presupune un business online: de la ce faci dupa ce ti-a venit ideea, cum faci strategia, cum dezvolti produsul, cum stabilesti pretul, pana la cum faci promovarea sau vanzarea.

Tariful este de 75 euro + TVA/modul, cu un discount de 20% pentru inscrierile facute pana pe 26 martie.

In ultima perioada, tot mai multi specialisti sunt tentati de ideea de a avea propria lor afacere in mediul online, atrasi de investitiile mici pe care le presupune un astfel de business. Chiar daca aceste costuri initiale sunt mai mici decat in alte domenii, timpul pe care il pierde un antreprenor pentru a incerca sa invete din mers cum se gestioneaza un business online, precum si greselile pe care toti antreprenorii le fac ajung sa reprezinte costuri uriase.

Acesta este motivul pentru care ArenaBiz lanseaza o suita de 7 workshop-uri online care sa-i treaca pe participanti prin toate etapele pe care le presupune un business online: de la ce faci dupa ce ti-a venit ideea, cum faci strategia, cum dezvolti produsul, cum stabilesti pretul, pana la cum faci promovarea si vanzarea sau cum poti sa te protejezi de problemele legale care pot aparea in acest domeniu.

Fiecare workshop va fi sustinut de cate un mentor, toti mentorii fiind antreprenori cu o experienta vasta in domeniul respectiv: Mihai Stanescu – business coach, Dragos Roua – antreprenor, initiatorul programului de mentorship pentru business-urile online, Alexandru Lapusan – cofondator al companiei de dezvoltare software Zitec si Ovidiu Constantin, cofondator al Novit, companie de consultanta in IT si HR, Ciprian Gavriliu – Managing Director la agentia interactiva PlayTheBalls si specialist in marketing online, Adrian Soare – antreprenor, specialist in marketing si vanzari.

Workshop-ul dedicat implicatiilor legale ale business-urilor online si obtinerii de investitii este sustinut de Ana Maria Andronic, senior associate la Biris Goran, casa de avocatura care a asistat, printre altele, investitiile efectuate in Ejobs.ro, Bestjobs.ro, Erepublik.com etc.

Partenerii workshop-urilor sunt: Elevate, Empower.ro, Bucharest Hubb, 3ner.ro, Biz Campus, The Business Club, Young Professionals, Geek Meet, ANIS, Unimpresa Romania, Clubul Intreprinzatorului Roman.

Mai multe detalii despre aceste workshop-uri gasiti pe site-ul ArenaBiz.

WEBINAR GRATUIT: Dublează-ți Vânzările pe Social Media în doar 3 Luni

Pentru Antreprenorii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Reach-ul și Vânzările în doar 3 Luni.

Există oare o METODĂ prin care te folosești de rețelele sociale ca să obții o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor?

Da, există! Vezi ce rezultate am obținut eu pentru clienții mei folosind această metodă și cum o poți replica și tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
2 SESIUNI LIVE cu același conținut

Înscrie-te la webinar

Pentru Antreprenorii și Marketerii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Vizibilitatea și Vânzările în 2024.