Acasa » Tentatii

Tentatii

Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar, deseori, ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi.
– Helen Adams Keller

E de-a dreptul enervant ca atunci cand crezi ca ai inchis o usa in viata ta iti apar tentatiile. Cand crezi ca ai vindecat o rana atunci apare ceva care in loc sa fie plasture e ceva care o zgarie si rana se redeschide si de multe ori e mai greu sa o vindeci.

Mai concret, atunci cand crezi ca ai trecut peste despartirea de cineva drag, acela reapare senin in viata ta si iti spui: poate ca de data asta va fi altfel, poate chiar tine la mine, poate poate poate… si ne spunem ca doar intredeschidem usa… ca am invatat din lectia trecuta, insa ne dam seama ca sentimentele dau din nou buzna peste noi.

Atunci cand iti spui: gata, locul asta de munca nu imi mai ofera nimic, nu se va schimba nimic niciodata, PLEC. Hmm.. atunci apare tentatia, ca e un salariu mai bun, ca se va schimba ceva legat de activitatea ta etc. De obicei schimbarile propuse sunt schimbari la nivel superficial. Chiar daca tu le ceri, de multe ori nu acestea te fac sa te decizi daca sa ramai sau nu la locul acela de munca.

Ce facem cu tentatiile?

Cand e vorba de iubire, e un execitiu pe care il facem si in cadrul workshopului Cheama iubirea in viata ta.

Asadar imagineaza-ti inima ta, o inima mare, frumoasa, gata sa primeasca iubirea in viata ta. Insa aceasta inima are nevoie de curatenie. Ia un faras si curata tot ce mai e acolo care te poate impiedica sa dai o noua sansa iubirii.

In spatele inimii exista o usa… usa din „dos”, pe acolo arunci gunoiul.. iti imaginezi cum il pui in gunoiul de afara. Apoi reintri in casa… pe usa din fata, o usa frumoasa, primitoare. Iti imaginezi cum usa din spate dispare… pe acolo intrau tentatiile. Nu mai ai nevoie decat de lucruri frumoase. Si usa din fata e deschisa iubirii… e deschisa persoanei care iti va face viata frumoasa. Iti amenajezi inimioara cum crezi tu, cu incredere, cu bucurie, cu trairi frumoase si atunci cand esti pregatit(a) la usa ta va suna iubirea.

Cand e vorba de locul de munca imagineaza-ti ca te trezesti dimineata stiind ca mergi la locul de munca cu placere. E un loc de munca unde te simti foarte bine ca faci ceea ce iti place. Iti imaginezi la trecut acele zile in care simteai frustrare, furie etc… si iti dai seama cat de important este sa ai un loc de munca unde sa te simti implinit. Te trezesti zambind, bucuros, entuziast, cu zambetul pe buze, dornic de a incepe o noua zi de munca.

Trairea din acel moment al vizualizarii te va face sa te clarifici si sa alungi tentatiile, in primul rand recunosti ca sunt tentatii si nu te mai lasi „vrajit”.

Aceste exercitii se vor face de fiecare data cand iti doresti sa intredeschizi usa si sa te lasi prada tentatiilor. Succes!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!