Acasa » Esential

Esential

Este sa ai un venit care sa iti asigure linistea financiara, daca vrei sa ii ajuti din mai multe puncte de vedere pe cei din jur. Este sa intelegi ca nu e nimic imoral sa iti doresti sa ai multi bani. Este sa intelegi ca ai nevoie de educatie pentru a nu ajunge precum numerosi baschetbalisti din NBA, plini de datorii dupa ce in urma cu 2 ani aveau peste 100 milioane dolari.

E important sa fii realist. Sa fii precaut, sa ai planuri de rezerva. Da, mai multe. Cine nu are macar o umbrela atunci cand incepe ploaie va simti pe propria piele duritatea stropilor.

Da, scoala nu e totul. Si totusi conteaza. Da, o carte nu iti rezolva in totalitate propriile probleme, dar valoreaza mai mult decat o zi pierduta. Care in final duce la o viata irosita.

Timpul nu iarta pe nimeni. Fara efort chiar nu se poate realiza nimic. Poate ca suna a discurs de director de liceu, dar lucrurile usoare se intampla mai mult in jocurile pe calculator.

Asa cum Romania devine campioana mondiala la fotbal doar la jocurile electronice de tip Manager, asa si sperantele se transforma in evidenta doar in inchipuire. Asta daca nu exista un plan. Daca nu exista o strategie. Daca nu sunt mai multe tactici foarte coerente care sa imprime viziunea si sa ii dea forta si elan.

Lucrurile esentiale sunt cele mai importante. Fara o baza, fara o temelie solida, vantul se va juca la propriu cu tot ce intalneste in cale. Deschide o carte.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

2 răspunsuri

  1. … si simteam stropii reci de ploaie cum isi fac loc prin tesatura hainelor… Nu m-am sinchisit sa-mi cumpar o umbrela desi am trecut de zeci de ori prin fata magazinului. Se pare ca e nevoie sa simti totul pe pielea ta ca sa te trezesti din letargie. Bine ca e vorba doar de o ploaie acum…

  2. Foarte bine zis…Putini tineri inteleg asta, ca lumea concreta are alte legi decat cea imaginara. Am putea merge mai departe si sa vorbim despre lumea fizica, concreta reala – a nevoii de hrana, siguranta si adapot- si lumea imaginara- astrala, a jocurilor pe calculator, a viselor. Si despre aceasta capcana in care cadem multi dintre noi pana sa intelegem si sa stapanim legile celor doua „lumi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!