Acasa » Essence Foundation cu Menis Yousry in Bucuresti

Essence Foundation cu Menis Yousry in Bucuresti

Prieteni dragi, astazi va recomandam un seminar special cu unul dintre cei mai apreciati psihoterapeuti si speakeri din lume. In perioada 6-8 iunie 2014 are loc editia a IX-a editie Essence Foundation la Bucuresti cu Dr. Menis Yousry. Este un seminar de dezvoltare personala ce se desfasoara pe parcursul a trei zile, utilizand cel mai puternic instrument disponibil si anume trairea, experienta, pentru a va ajuta sa va descoperiti tiparele subconstiente care va impiedica sa va atingeti obiectivele in viata de zi cu zi.

Menis banner

Essence Foundation cu Dr. Menis Yousry
6-8 iunie 2014, Bucuresti

In cadrul seminarului iti vei dezvolta instrumente practice pe care sa le utilizezi in viata cotidiana pentru:

  • a-ti imbunatati increderea in tine;
  • a-ti imbunatati comunicarea cu familia, prietenii si colegii tai;
  • a te elibera de trecut cu compasiune pentru tine si pentru ceilalti.

In acest fel, resursele si concentrarea ta vor creste exponential pentru a-ti permite sa iti atingi potentialul tau uman si profesional, astfel ajutandu-te sa-ti indeplinesti obiectivele. Seminarul se tine in limba engleza cu traducere simultana in limba romana.

Dr. Menis Yousry a creat seminariile de dezvoltare personala Essence dupa o experienta de peste 15 ani ca Supervizor al Sistemului National de Sanatate al Marii Britanii, Psiholog si Psihoterapeut Sistemic de Familie. In ultimii 20 de ani, Dr. Yousry a condus si facilitat personal procesul Essence in peste 16 locatii din Europa, SUA, America Latina si Orientul Mijlociu.

Procesul Essence permite reflectarea modului prin care putem echilibra asteptarile noastre cu asteptarile celor din jurul nostru, fie ei membri ai familiei, prieteni sau colegi de lucru. Mai presus de toate acestea, este o oportunitate de a ne conecta cu subconstientul nostru care stie in mod instinctiv toate raspunsurile si vrea ca noi sa realizam tot ceea ce ne dorim in viata.

Procesul Essence descopera tiparele zilnice subconstiente care iti creeaza probleme, astfel ajutandu-te sa-ti indeplinesti obiectivele. Constientizarea care se genereaza in timpul cursurilor Essence are o valoare profunda si de durata deoarece este descoperita de sine, in loc sa fie „invatata” de catre cineva.

Impactul seminarului Essence Foundation asupra participantilor este foarte intens. Te invitam sa afli care este opinia lor in inregistrarea urmatoare.

Inscrieri si detalii

Inscrierea la Seminarul Essence Foundation din 6-8 iunie 2014 se face online prin completarea formularului de aici. La inscriere vei fi contactat de organizatori si va trebui sa le spui ca vii din partea Empower, aratand talonul de participare de mai jos.

Talon participare Empower - Essence Menis Yousry
Talon participare Empower – Essence Menis Yousry

Taxa de participare este de 900 RON. Persoana de contact pentru mai multe informatii: Corina Nechita, telefon 0757033902. Detalii sunt si pe pagina de Facebook Essence Foundation Romania.

Organizatorii va asteapta cu drag pe toti!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!