Acasa » Leaders for the Future: burse de 3500 euro

Leaders for the Future: burse de 3500 euro

Dragii nostri, astazi va recomandam proiectul Leaders for the Future dedicat tinerilor. Programul ofera 5 burse de 3500 de euro, 40 de ore de training cu cei mai buni traineri si antreprenori din Transilvania, o saptamana (15-22 iunie) intensa de transformare si evolutie si un castigator al marelui premiu: 50 000 RON finantare pentru afacerea sa!

Va invitam sa vedeti mai jos clipul video de promovare a editiei 2014.

http://www.youtube.com/watch?v=FvfAdBtcCXE

Clipul nu va fi vizibil in email. Daca vezi in email acest mesaj, atunci da click aici pentru a intra pe site si a vedea clipul de promovare.

Va invitam sa intrati pe site, sa cititi detalii complete despre program si sa va inscrieti! Locurile sunt limitate si depunerea burselor se face pana pe 2 iunie!

Succes si inspiratie!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!