Acasa » Filipe Carrera in Bucuresti

Filipe Carrera in Bucuresti

Workshop-urile sustinute de Filipe Carrera la Bucuresti sunt reprogramate pentru 31 mai si 1 iunie.

Starea traficului aerian la nivel european l-a impiedicat pe Filipe Carrera sa soseasca la Bucuresti pentru cele doua workshop-uri programate in luna aprilie. Cu toate acestea, speakerul si-a anuntat deja prezenta la Bucuresti pe 31 mai si 1 iunie pentru a sustine cele doua evenimente: Business Networking – solutii practice pentru dezvoltarea retelei de afaceri si Digital Marketing – cum sa fii eficient in era digitala.

Ca urmare a reprogramarii evenimentelor, lista inscrierile la cele doua workshop-uri – Business Networking – solutii practice pentru dezvoltarea retelei de afaceri (31 mai) si Digital Marketing – cum sa fii eficient in era digitala (1 iunie) – ramane deschisa.

Toti cei interesati sunt invitati sa consulte tarifele de participare, precum si pachetele speciale oferite in parteneriat cu Ziarul Financiar si Business Magazin, pe www.proactivesolutions.ro.

De asemenea, informatii suplimentare privind cele doua evenimente pot fi obtinute prin e-mail la [email protected].

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!