Acasa » Ghid catre relatii constiente

Ghid catre relatii constiente

Relatiile. Daca este sa luam in considerare si relatia cu noi insine, probabil ca sunt cel mai prezent lucru in viata noastra, in afara de aerul pe care il inspiram si expiram.

Stiind acest lucru, mai mult sau mai putin constient, cu totii incercam sa gasim formule magice, retete care sunt general valabile, promisiuni cum ca vom gasi armonia si echilibrul in orice relatie atat prin carti, filme, coachi si alte experiente din sfera dezvoltarii personale.

Experimentul pe care il lansez, insa, aici Ce ai face cu o carte care incepe asa? este ca exact aceste lucruri sa nu le ofer, ci sa creez un cadru care te va pune la munca pentru ca tu sa poti obtine, prin propriile forte, lucrurile mai sus mentionate.

Motivatia este simpla – cu cat relatia cu cei din jur este mai autentica, cu atat si tu este mai autentic. Cu cat tu esti mai autentic, cu atat si relatia cu cei din jur este si mai autentica. Si, astfel, ajugi sa creezi un cerc virtuos in viata ta.

Cerc prin care, atat prin experientele individuale, dar si prin relatiile pe care le stabilesti cu cei din jur iti creezi acel cadru de viata care sa iti permita sa evoluezi zi de zi, nestingherit de multe dintre problemele cotidiene pe care poate ai tendinta sa dai vina cand ceva nu merge bine in viata ta.

Bineinteles, asa cum spuneam mai sus nu cartea va oferi cadrul acesta, ci cartea va veni cu un proces pentru a raspunde motivatiei deja existente la tine.

Mai mult de atat, dincolo de motivatie, tot la tine va trebui sa existe si puterea, energia si curajul ca zi de zi sa fii cine spui ca esti, cine iti doresti sa fii. Iar daca nu reusesti asta, sa fii sincer(a) cu tine si sa vezi de ce nu ai facut-o.

Asadar:

  • Vrei sa ai o relatie armonioasa cu tine si vrei sa pastrezi o legatura permanenta cu dorintele si visurile tale?
  • Vrei sa ai in jur acei oameni in viata carora tu esti parte din schimbarea de care ei au nevoie, iar ei, la randul lor, sunt in viata ta, schimbarea de care ai tu nevoie?
  • Vrei sa poti sesiza de unde si de cand apar blocaje in relatia cu tine insuti sau cu cei din jur?

Daca raspunsul este DA la aceste intrebari, te astept aici – Ce ai face cu o carte care incepe asa? – ca sa imi spui ce ai face cu o astfel de carte.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!