Acasa » Habar nu ai de ce esti in stare in Povestea de vineri

Habar nu ai de ce esti in stare in Povestea de vineri

Cred ca pe foarte putini dintre voi va cheama Adi si oricum asta conteaza mai putin pentru ca de fapt conteaza de cate ori v-ati simtit ca el (veti descoperi in video).

Se spune ca o imagine valoreaza cat o mie de cuvinte si eu nu ma impotrivesc. :) Asa ca o sa lasam imaginile sa spuna povestea si sunt foarte curios ce vei face dupa!

Daca nu vezi clipul de mai sus in RSS sau email, click aici pentru a-l vedea pe site!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

13 răspunsuri

 1. Foarte frumos si tot respectul pentru Adrian, care a infruntat gerul pentru a ne transmite mesajul. Chiar te inspira acest mesaj pentru ca mintea noastra gandeste in imagini, iar mesajul transmis este ca atare.

  Bravo!

  „It’s in your moments of decision that your destiny is shaped.” -Anthony Robbins

 2. Felicitari!cu toti avem sanse,important este sa le vedem,sa stim sa le valorificam.Cand?Chiar acum! fiecare clipa reprezinta o sansa, pentru un nou inceput!

 3. Tot respectul pentru Adrian,felicitari pentru aceasta creatie geniala dar trebuie sa avem curajul sa valorificam

 4. @ Ileana, cred ca ai dreptate! Acum este momentul cel mai potrivit. Care ar fi primul lucru pe care sa-l faci in drumul spre a obtine / deveni ce vrei?

 5. cuvintele s-au amestecat, au devenit litere, s-au asezat cum au vrut ele, pentru ca oricum nu mai conta. fluturi zburau in aceeasi lumina…
  exista gesturi care ne aduc aminte – ca o bataie pe umar, de recunoastere – si tresarim, treziti din visul de asfalt al zilei… cam asa.. :)

 6. Dorule, esti o majoritate de om!Singura bogatie reala pe care o mai are Romania,o reprezinta tinerii.Viitorul Romaniei sta in tineri,singurii capabili sa redreseza tara si sa o curete de daunatori,singurii care au candoare,bun simt,puterea si dorinta de mai bine.Romania va apartine in exclusivitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!