Acasa » Imaginea de sine: Connect in Bucuresti

Imaginea de sine: Connect in Bucuresti

Dragi prieteni, va asteptam la o noua editie Empower Connect in Bucuresti, in luna decembrie cu o zi mai devreme, in ziua de miercuri!

Miercuri, 4 decembrie 2013

in Bucuresti

Mos Niculae vine mai devreme un pic pentru prietenii Empower. In decembrie ne vedem miercuri seara cu Ionut Ciurea, invitatul special, care ne va invata cum sa identificam imaginea de sine prin Analiza Grafologica. Ionut va arata participantilor cum sa identifice in scris aceasta trasatura si, in plus, va facilita discutii despre cum putem avea mai multa incredere in noi.

Ionut Ciurea este liderul proiectului Empower. Este antreprenor social, trainer si autor. Are o experienta de 12 ani in Analiza Grafologica si Programare Neuro-Lingvistica (NLP), 9 ani in marketing si 7 ani de experienta in training.

Ionut va invita sa veniti cu provocarile personale, cu intrebari si experiente din care sa invatam cu totii. Dupa prezentarea sa scurta de la inceputul intalnirii, sunteti invitatii nostri sa participati activ in discutii. Va asteptam cu drag!

Accesul este gratuit! Pentru a confirma prezenta si a citi detalii complete despre eveniment, intrati acum pe siteul Empower Connect sau pe grupul de Facebook dedicat comunitatii! Lasati un comentariu pe site sau dati „Going” pe evenimentul de pe Facebook!

Ce este Empower Connect

Empower Connect este o platforma de socializare offline dedicata tuturor celor interesati de dezvoltarea personala si profesionala. Empower Connect este un proiect format din intalniri gratuite unde sunt bineveniti toti cei care doresc sa ne vada, sa cunoasca alti oameni interesati de acest domeniu si sa socializeze.

La Empower Connect te intalnesti cu membri ai echipei Empower, cu traineri, consultanti, antreprenori, profesionisti in diverse domenii. Gasesti la un loc furnizorii si clientii in domeniul dezvoltarii personale si profesionale si pe toti pasionatii acestui domeniu.

Va asteptam!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!