Acasa » Empower Live! Bucuresti 9 decembrie: atelier de scriere creativa

Empower Live! Bucuresti 9 decembrie: atelier de scriere creativa

Dedicam intalnirea Empower Live! #111 scrierii creative, o experienta pentru a ne descatusa creativitatea si a comunica fluid si eficient.

Bucuresti, 9 decembrie, Ana Groszler (Cotmeana)

Atelier de scriere creativa

Intr-o dimineata, m-am trezit la usa mea cu Crocobaurul Inchipuila sosit tocmai de pe indepartatul taram al Crocabauriei. Am simtit ca vom fi prieteni buni din prima clipa in care ochii nostri s-au intalnit. Bucurosi, ne-am strans mainile si dupa ce mi-am luat geamantanul cu idei si instrumente de scris, am pornit impreuna pe bicicleta lui sic intr-o aventura. Am vrut sa facem si alti oameni fericiti si asa am creat un spatiu pentru cei cu suflet de povestitor. L-am numit „Pe bicicleta cu un crocobaur”.

Acesta este un atelier de scriere creativa, o calatorie fantezista in lumea colorata din capul nostru. Este o invitatie la visare cu ochii deschisi si dialoguri despre povesti la timp de seara, un exercitiu de depasire a obstacolelor pe care mintea le pune in calea imaginatiei noastre.

Ne vom juca folosind cuvintele, vom ingadui ideilor sa curga si ne vom destinde prin scris. Vom descatusa astfel creativitatea care salasluieste in noi si o vom lasa sa ne inspire pentru a comunica fluid si eficient.

Ana Groszler (Cotmeana) a absolvit facultatea de management si are un master in comunicare si relatii publice. A lucrat cativa ani in industria publicitatii si este interesata de NLP si de tot ce inseamna dezvoltare personala. Este autor de povesti pentru copii. Mai multe despre Ana puteti citi chiar aici.

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), luni, 9 decembrie, ora 18:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza maxim o ora si 45 de minute.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 9 decembrie

Inscrieri inchise, toate locurile ocupate.

Lista de participanti:
1. Bianca Preda – prioritate – MEMBRU EMPOWER
2. Diana Hodivoianu
3. Calin Pascu
4. Cristina Apopei
5. Roxana Pascariu
6. Ana Georgescu
7. Mihai Savin
8. Carmen Georgiana Ceampelea
9. Ramona Ursu
10. Oana Lungu
11. Bianca Danita
12-13. Nataliea Albu (plus o persoana)
14. Anca Moldovan
15-16. Cristina Cepraga (plus o persoana)
17. Nicoleta Mictariu
18. Andra Ceana
19. Mihaela Furtuna
20-21. Geanina (plus o persoana)
22. Valentina Mertoiu
23. Andreea Mihailescu
24. Bogdan Neacsu
25. Andreea Raluca Dumitru

Va asteptam!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!