Acasa » Inteligenta emotionala in vanzari: workshop-impact

Inteligenta emotionala in vanzari: workshop-impact

Avem placerea sa va anuntam o un nou workshop-impact Empower-Hubb, marti, 19 octombrie, timp de doua ore, la Bucharest Hubb. Despre inteligenta emotionala in vanzari cu Cristina Manole.

Inteligenta emotionala in vanzari cu Cristina Manole

Cristina va invita la o experienta inedita, un workshop de inteligenta emotionala in vanzari dedicat profesionistilor in vanzari, antreprenorilor, managerilor de vanzari si tuturor celor care, intr-o forma sau alta, vand produse, servicii, idei si oameni.

Trei beneficii

Cristina va aduce in experienta de training o serie de principii si unelte concrete, simple, profesioniste, prin care participantii la workshop:

  • isi vor recunoaste propriile strategii de succes in vanzari;
  • isi vor stabili ariile de dezvoltare a inteligentei emotionale in vanzari;
  • isi pot schita un plan concret de actiune folosind informatiile primite.

Veniti cu propriile experiente de vanzari (si de influenta/convingere) din viata profesionala (si de ce nu personala) si puneti intrebarile care va framanta.

Cristina Manole este fondator Exceed si unul dintre cei mai apreciati traineri romani. Are o vasta experienta in corporate training si coaching. Cristina are o viziune complexa despre domeniile dezvoltarii personale si profesionale, lucrand in training si coaching cu multe categorii de public, de la adolescenti si studenti si pana la middle si top manageri.

Unde, cand?

Bucharest Hubb, Str. Stelea Spatarul 21, Bucuresti, in zona Unirii/Sf. Vineri – click aici pentru o harta exacta. Marti, 19 octombrie, de la ora 18:00 la 20:00 (timp efectiv).

Investitia in workshop: 40 RON

Taxa de motivare pentru acest workshop este de 40 RON. Mai mult, avem si o oferta: pentru doua locuri platite a treia persoana vine gratuit. Veniti cu toata echipa. :)

Inscrieri si detalii

Pentru pre-inscrieri este suficient sa dati un email la [email protected] si sa spuneti numele, prenumele, un telefon si cate locuri doriti. Taxa de motivare de 40 RON se achita la Bucharest Hubb inainte de curs (pe loc sau in orice zi lucratoare).

Va asteptam cu drag!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!