Acasa » Invitatie la Body Mind Spirit Festival 2012

Invitatie la Body Mind Spirit Festival 2012

Empower va recomanda un eveniment deosebit: Body Mind Spirit Festival 2-4 martie 2012, Sala Palatului, Bucuresti. Intrarea este libera!

Festival pentru trup, minte si spirit

Vrei sa scapi de stres in cateva minute? Sau iti doresti sa slabesti? Vrei sa descoperi ultimele tendinte in materie de suplimente nutritive? Sau pur si simplu ti-ar placea sa realizezi cat de puternic esti din punct de vedere mental? Sau poate ar fi interesant sa afli cum sa-ti gasesti sufletul pereche sau cum sa ai o comunicare mai buna cu cei din jur?

Invata cum sa-ti construiesti acasa un mini spa, gaseste calea catre fericire sau imbunatateste-ti cariera. De la produse naturiste si cosmetice la psihologie si dezvoltare personala, in cadrul Body Mind Spirit Festival exista cate ceva pentru fiecare vizitator interesat de un stil de viata mai sanatos si mai implinit.

Fie ca esti in cautare de informatii sau de inspiratie, Body Mind Spirit Festival te invita sa-ti stimulezi mintea, sa-ti revitalizezi corpul si sa-ti implinesti sufletul. Toate acestea cu expozanti de top, traineri de inalta tinuta, asociatii sportive de renume si artisti talentati.

Organizatorii va asteapta in perioada 2-4 martie 2012 la Body Mind Spirit Festival!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!