Negociind pentru viata si business

Empower va recomanda seminarul international „Negociind pentru viata si business”, organizat de Mastermind Communications in Bucuresti pe 16 mai 2012, cu fostii agenti FBI Gary Noesner si Joe Navarro.

Negociere in business cu fosti agenti FBI

Reprezentand o premiera in Romania, seminarul va aborda doua dintre cele mai importante aspecte ale negocierii in business: tehnicile verbale si arta non-verbala a persuasiunii. Cei doi specialisti, care s-au retras dupa ce au acumulat o experienta de peste 25 de ani in cadrul Biroului Federal de Investigatii al Statelor Unite, vor impartasi publicului roman din tehnicile folosite in cadrul negocierilor si investigatiilor conduse de agentii speciali ai FBI in cele mai complicate si periculoase situatii ce implica luarea de ostatici, combaterea terorismului si contraspionajul.

Evenimentul – detaliat pe www.convingatori-in-business.ro – va reprezenta cea mai importanta oportunitate de invatare directa a tehnicilor de negociere si a modalitatilor de a citi limbajul trupului si intentiile partenerilor de discutie, intr-o maniera interactiva si antrenanta.

Premiu special

Organizatorii ofera un premiu special pentru primii 10 care achizitioneaza in aceasta saptamana bilete la seminar: un breakfast cu fostul sef FBI Joe Navarro! Oferta este valabila pana pe 10 februarie! Detalii complete pe site!

Gary Noesner

Gary Noesner

Gary Noesner a activat in FBI timp de 23 de ani ca negociator pentru situatiile de luare de ostateci, petrecandu-si ultimii 10 ani in calitate de Negociator Sef al Biroului Federal. S-a pensionat avand functia de Sef al Departamentului de Negociere a Crizelor si Grupul de Interventii in Situatii Critice, fiind prima persoana care a detinut aceasta functie.

A fost implicat foarte mult in numeroase situatii de luare de ostateci, s-a ocupat de revolte ale prizonierilor, confruntari cu militiile de extrema dreapta, asedii, ocupari teroriste ale ambasadelor, deturnari de avioane si peste 120 de rapiri.

Joe Navarro

Joe Navarro

Joe Navarro si-a petrecut 25 de ani in cadrul FBI, lucrand ca agent si ca supervizor in domeniile combaterii spionajului si terorismului. Prin munca sa a putut studia, rafina si aplica stiinţa comunicarii non-verbale. Aportul lui in domeniu si succesul sau in prinderea spionilor l-au indemnat pe Joe sa inceapa sa faca training cu agenti FBI.

Azi Joe este recunoscut ca fiind una dintre principalele autoritaţi ale comunicarii non-verbale si foloseste experienta sa de la FBI ca sa garanteze ca seminariile sale nu sunt doar fascinante, dar si unice. Joe scrie articole si carti de peste 10 ani.

Detalii complete despre eveniment gasiti pe site-ul dedicat sau direct la Cristina Mehedinteanu, Coordonator PR si Marketing, telefon 0725-911 112 si email cmehedinteanu@mastermindcom.ro.

Va asteptam!
Echipa Empower

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments