Acasa » Jordan Belfort in Romania: adevaratul lup de pe Wall Street

Jordan Belfort in Romania: adevaratul lup de pe Wall Street

Astazi va recomandam cu maxima caldura un eveniment de negociere, influentare si persuasiune cu adevaratul lup de pe Wall Street, Jordan Belfort. Personajul real interpretat de DiCaprio in Lupul de pe Wall Street vine in Romania. El va prezenta celebrul sistem Straight Line Persuasion.

Straight Line Persuasion cu Jordan Belfort

Bucuresti, 18 noiembrie 2014

Astazi, programul lui Jordan Belfort, Straight Line Persuasion System, ii permite sa pregateasca orice companie sau individ, indiferent de varsta, pregatire, domeniu, statut social sau experienta si ii ajuta sa obtina rezultate concrete, imediate, abundenta si succes fara sa-si compromita integritatea sau etica.

Jordan Belfort in Romania
Jordan Belfort in Romania

Voucher de 150 EURO pentru cititorii Empower!

Folositi codul: EMPOWER150

Fiind cititor Empower, avem un voucher cadou pentru voi in valoare de 150 EURO! Cititi detaliile despre conferinta chiar aici si amintiti-va sa inserati in formularul de inscriere codul voucherului EMPOWER150 pentru a activa automat reducerea de 150 EURO valabila pentru fiecare persoana inscrisa la acest eveniment.

Reducerea este valabila pana la data de 15 iunie. Dupa 15 iunie puteti folosi codul EMPOWER150 in continuare, dar reducerea va fi mai mica (100 EURO pana la 31 august si 50 EURO pana la 30 octombrie). Asadar, grabiti-va pentru a obtine reducerea maxima de 150 EURO!

Va invitam sa cititi detalii complete despre beneficiile seminarului, despre rezultate si ce veti invata. Este un eveniment obligatoriu pentru toti cei care sunt implicati in negocieri, vanzari si persuasiune.

Va asteptam!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Un răspuns

  1. Jordan prin talentul său în arta vânzării și a persuasiunii a făcut 1 milion de dolari pe săptămână, deci clar se merită și este recomandat să se participe la seminarul său !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!