Acasa » Maratonul Piatra Craiului

Maratonul Piatra Craiului

Empower invita cititorii iubitori ai sportului la actiunea initiata de Radio Romania Actualitati si Asociatia Sport Natura Piatra Craiului sambata, 2 octombrie 2010, la Zarnesti, langa Brasov, unde se va desfasura “Maratonul Piatra Craiului – Salomon”.

Spor si natura

“Este unul dintre cele mai asteptate evenimente sportive de masa ale toamnei”, a declarat Stefan Alexiu, redactor sef adjunct al RRA. Evenimentul va reuni sute de participanti din toata tara care iubesc intrecerile in aer liber si vor sa dea un semnal pentru refacerea padurii din Parcul National Piatra Craiului.

Traseul neamenajat masoara 41 km si porneste de la Zarnesti pentru a trece apoi prin Pestera, Valea Ursilor si Coltul Chiliei, inainte de a reveni la punctul de plecare. Desi dificila, competitia este deschisa tuturor celor care au implinit 18 ani si care au o stare buna de sanatate si un nivel minim de antrenament.

Pe traseu vor fi posturi de realimentare cu bauturi si alimente energizante, apa si fructe, iar Plaiul Foii este singurul punct unde pot fi transportate alimente, bauturi si lucruri personale ale participantilor.

Pentru detalii complete si informatii:
Elena Marinescu – Coordonator PR
Tel: 0744.423.030
Email: [email protected]
Radu Tudor – Coordonator Marketing
Tel: 0744.323.183
Email: [email protected]

Weekend frumos si un maraton de succes! :)
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!