Acasa » Mind-Mapping: un workshop special pe 28 mai in Cluj

Mind-Mapping: un workshop special pe 28 mai in Cluj

Ne face placere sa va anuntam un workshop special Empower in Cluj-Napoca, pe 28 mai, cu Cristian Carstoiu – Mind-Mapping!

Mind-Mapping: un workshop special

sambata, 28 mai 2011, 15:00-19:00, Cluj-Napoca

Mind-Mapping este o tehnica de mare impact in aproape orice domeniu unde trebuie gestionata informatia.

Plecand de la faptul ca mintea umana gandeste non-liniar, facand asocieri de idei din cele mai neasteptate, iar memorizarea bruta a informatiilor nu este nici pe departe un mod convenabil pentru creier sa stocheze date din cele mai diverse, Tony Buzan, un celebru psiholog britanic, a dezvoltat conceptul de „mind-mapping”. Acest concept i-a permis sa elaboreze un sistem fundamental diferit de dezvoltare a ideilor, de colectare a informatiilor si de retentie a datelor.

In acest curs, veti afla cum se concepe o harta mentala si care sunt cele mai frecvente aplicatii practice: invatarea unui curs, alcatuirea unui rezumat, structurarea unei prezentari in public, rezolvara problemelor, conceperea unei campanii de marketing, planificarea activitatii sau organizarea unui eveniment.

Trainer pentru acest workshop: Cristian Carstoiu. Cristian a absolvit Facultatea de Medicina din Bucuresti in 1996, dar nu a profesat niciodata deoarece inca din anii studentiei si-a pornit propria afacere, infiintand editura Amaltea. In prezent este fondatorul Audiosfera, este trainer certificat pe programe de leadership, comunicare, time management, vanzari si negociere, si realizatorul emisiunii Vitamine la RadioLynx. Prin trainingurile pe care le sustine si cartile si audiobookurile pe care le publica, Cristian sprijina atat pe cei care doresc sa isi dezvolte abilitatile personale, dar si pe cei care doresc sa-si porneasca o afacere proprie.

Investitie: 50 RON

Investitia in acest workshop este de 50 RON.

Coordonate eveniment

Loc de desfasurare: Cluj-Napoca, Bd. Eroilor Nr. 10, Et. 2, Sala 23 (reper Biserica Greco-Catolica).
Data: 28.05.2011 ora 15.00-19.00

Inscrieri si detalii

Pentru inscrieri si detalii despre eveniment si plata luati legatura cu Delia Muresan, lider regional Empower, la telefon 0744 355 655. De asemenea, puteti sa ne dati si email la [email protected] si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Va asteptam in Cluj! :)
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!