Acasa » Miscarea de Sanatate 2011 la Sinaia: Freeride Fest

Miscarea de Sanatate 2011 la Sinaia: Freeride Fest

Empower continua sa sustina initiativa Radio Romania Actualitati, o campanie la nivel national numita „Miscarea de sanatate”.

Impreuna cu TeamExpert, postul public de radio ii invita pe ascultatori la Freeride Fest, un concurs atractiv de schi si snowboard sustinut de Primaria Sinaia.

Sambata, 5 martie, iubitorii sporturilor de iarna – profesionisti si amatori – sunt asteptati sa participe la o competitie cu spectaculoasa proba “Chinese Downhill” care scoate in evidenta atat calitatile tehnice ale concurentilor, cat si curajul si viteza lor. Atat schiorii, cat si snowboarderii vor pleca in acelasi timp, pe parcursul probei fiind permise apropierile si impingerile usoare intre competitori. Fiecare concurent are dreptul sa aleaga orice linie de coborare, iar clasamentul final va consemna ordinea in care concurentii trec linia de sosire.

In functie de conditiile meteo, organizatorii isi propun sa ofere concurentilor un traseu cat mai lung si mai spectaculos. Anul trecut, plecarea a avut loc de pe o stanca, la peste 2000 m, iar lungimea traseului a fost de peste 3 km, cu o diferenta de nivel de 500m.

Sustinuta editorial de „Matinal” si „Romania Impreuna”, cele doua emisiuni de prime-time ale postului public de radio, „Miscarea de Sanatate” este prima campanie pe termen lung initiata de un post de radio pentru a-i indemna pe ascultatori sa participe la activitati in aer liber, promovand in egala masura o viata sanatoasa, turismul si ecologia pe tot parcursul anului.

In 2010 campania a avut numeroase evenimente de care s-au bucurat participanti din toata tara. Asadar, va invitam la startul campaniei Miscarea de sanatate 2011!

Pentru informatii suplimentare:
Elena Marinescu – Coordonator PR
Tel: 0744.423.030
Email: [email protected]
Radu Tudor – Coordonator Marketing
Tel: 0744.323.183
Email: [email protected]

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!