Acasa » Newsletter saptamanal de dezvoltare personala si profesionala plus un ghid gratuit

Newsletter saptamanal de dezvoltare personala si profesionala plus un ghid gratuit

Ati auzit de The Hunger? Daca nu, e momentul potrivit sa aflati fiindca prietenii de acolo tocmai au scos un ghid numit „33 de carti de dezvoltare personala si profesionala de citit intr-o viata”. Ghidul este gratuit si il primesc automat toti cititorii Empower care se aboneaza la The Hunger in urmatoarele 5 zile!

Carti de citit intr-o viata
Carti de citit intr-o viata

Pentru a va abona la newsletter-ul The Hunger si a primi gratuit ghidul „33 de carti de dezvoltare personala si profesionala de citit intr-o viata”, puteti completa formularul de mai jos sau puteti sa dati click aici.

Ce este The Hunger?

E un newsletter saptamanal de dezvoltare personala si profesionala, condensat (pentru oameni ocupati), digerabil si foarte aplicat. Adica fara retete minune de fericire si fara self-help ieftin, doar informatie aplicata pe urmatoarele teme:

1. Productivity
– time management
– goal setting
– getting things done
– procrastination

2. Mindshaping and Influencing
– persuasion
– communication
– NLP
– body language

3. Applied Psychology (what makes people tick, and why)

4. Recomandari de carti si alte articole, pentru aprofundare

Pentru un preview al newsletterului si pentru a primi gratuit ghidul „33 de carti de dezvoltare personala si profesionala de citit intr-o viata”, click aici.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!