Acasa » Se intampla la Iashington: educatie, internationalism si culturile lumii!

Se intampla la Iashington: educatie, internationalism si culturile lumii!

Tineri entuziasti, dornici de performanta, cu ambitii indraznete si minti creative. Ei sunt cei care organizeaza si anul acesta in Iasi conferinta internationala IASHINGTON.

Iashington 2012: 3-9 septembrie

Vorbim despre voluntarii organizatiei non-guvernamentale AIESEC Iasi care in perioada 3-9 septembrie 2012 vor sa aduca 90 de participanti de peste mari si tari si 60 de delegati romani pentru a participa la IASHINGTON.

Gandit initial pentru a promova orasul prin valorile culturale si potentialul educational, IASHINGTON este astazi o combinatie intre educatie, culturile lumii si internationalism.

Anul acesta sesiunile de invatare au subiecte pe masura speakerilor invitati: leadership si management, antreprenoriat si initiativa, motivatie si leadership personal si nu in ultimul rand gandirea creativa si workshopuri.

Printre cei responsabili cu dezbaterea acestor subiecte se regasesc speakeri internationali ca: Garret Gravesen si Kevin Scott din Georgia, SUA, Josh Paradis din Virginia, SUA, Bruno Medicina, Italia sau Jennifer Wilison din Anglia. Si din Romania vor fi prezente nume cu rezultate remarcabile cum ar fi: Alex Gavan, Paul Olteanu, Tedy Necula, Cristian Onetiu sau Tincuta Apateanu. Nu lipsesc nici reprezentanti ai Iasului: Emanuel Martonca, Adriana Ursache, Marius Ghenea sau Alina Cojocaru.

Pentru cei care nu vor mai prinde locuri la Iashington ca participant, echipa de organizare a pregatit o surpriza: un treasure hunt deschis tinerilor din Iasi! Mai exact 150 de persoane vor putea face echipe cu delegatii internationali si vor cutreiera orasul in lung si in lat in cautarea indiciilor! Competitia va supune testelor abilitatile fizice si intelectuale ale echipelor formate si va cuprinde trasee cu principalele obiective turistice ale Iasului.

Si daca concursul de treasure hunt nu va gaseste pregatiti sau in forma, cu siguranta un spectacol al culturilor lumii va va incanta. Global Village-ul sau „satul global” va fi o adevarata parada a culturilor din intreaga lume.

In ultima zi de IASHINGTON, pe 9 septembrie, toti iesenii sunt invitati sa se bucure de un spectacol plin de energie si voie buna: dansuri traditionale, cantec popular si teatru, expozitie de obiecte si costume de prin toate partile lumii si degustari de mancare specifica zonelor de unde vin delegatii internationali!

Conferinta are un site oficial unde puteti afla mai multe despre desfasurarea evenimentului, dar si o pagina de Facebook cu ajutorul careia puteti fi la curent cu toate noutatile.

Echipa de organizare promite sa revina cu detalii tot mai interesante asa ca sunteti invitati sa urmariti ce se va mai intampla la IASHINGTON 2012!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!