Acasa » Obiceiurile ne formeaza viitorul: Bob Proctor in Romania

Obiceiurile ne formeaza viitorul: Bob Proctor in Romania

Astazi primiti un articol special care anunta un workshop cu un invitat special: Bob Proctor. In urmatoarea perioada veti primi si alte articole scrise de Bob pentru publicul sau din Romania. Fiti pe faza!

Majoritatea oamenilor cred ca succesul se obtine doar prin munca grea. Desi aceasta poate fi uneori o conditie esentiala, munca grea nu aduce intotdeauna succesul. Milioane de oameni muncesc din greu, in fiecare zi, dar din pacate putini au succes cu adevarat. Cu totii ne intrebam de ce se intampla asta. Aparent nu este corect ca unii sa aiba mai mult succes si altii mai putin, in conditiile in care cu totii muncesc la fel de mult.

La baza oricarui om de succes sau a oricarei companii de success, stau obiceiurile, paradigmele si sistemul de gandire. In literatura dezvolatarii personale si profesionale din ziua de astazi, se vorbeste foarte mult despre paradigme si obiceiuri, insa putini oameni stiu cu adevarat ce inseamna asta si in ce masura ne influenteaza ele viata.

Oamenii isi formeaza obiceiuri iar obiceiurile formeaza viitorul oamenilor

Pare greu de crezut, insa explicatia este urmatoarea. Zi de zi obiceiurile se reflecta in activitatile noastre: trezirea dimineata la o anumita ora (unii si-au format obiceiul sa se trezeasca la 5 dimineata, altii la 7, altii la 10), alocarea unor anumite perioade de timp pentru imbracat, aranjat, bautul cafelei, etc. (unii sunt gata in jumatate de ora, altora aceeasi rutina le ia 2 ore).

In functie de obiceiurile pe care si le-au format unii oameni ajung la birou mai devreme sau mai tarziu (daca sunt obisnuiti sa intarize vor intarzia in 80% din cazuri, daca sunt obisnuiti sa ajunga mai devreme, vor ajunge mai devreme in 80% din cazuri), iar exemplele pot continua.

Ideea esentiala este urmatoarea: daca nu iti formezi in mod deliberat obiceiuri bune, atunci, in mod inconstient iti vei forma obiceiuri proaste. Esti un anumit tip de persoana pentru ca ti-ai format obiceiurile pentru a deveni aceasta persoana si singurul mod de a deveni o alta persoana este prin a-ti schimba obiceiurile.

Oamenii care au success sunt constienti de puterea obiceiurilor si se autodisciplineaza sa isi formeze obiceiuri care, pe termen lung, le usureaza munca si ii ajuta sa obtina absolut tot ceea ce isi doresc.

Poate parea greu sa schimbi un obicei, insa daca ar fi sa pui in balanta avantajele pe care le obtii o data ce ai instalat un obicei bun, cu efectele mai putin placute pe care le obtii din cauza unui obicei prost, vei constanta ca merita sa faci acest mic efort. Este vorba doar de disciplina si perseverenta (ca instalarea obiceiului de a te spala pe dinti dupa fiecare masa: trei minute dedicate acestei activitati te scutesc de o multime de probleme).

Din pacate, unii oameni obtin doar rezultate temporare pentru ca nu au perseverenta de a dedica timpul necesar instalarii obiceiului nou care sa ii ajute sa obtina rezultate mult mai usor. Este important ca o data ce ai inceput acest proces de schimbare de obiceiuri sa il duci pana la capat pentru a te bucura de rezultate.

Bob Proctor este omul care a dedicat mare parte din viata sa studiului naturii umane pentru a gasi numitorul comun al succesului. Timp de 45 de ani a pus in practica ceea ce a studiat, atat in cazul lui, cat si in cazul companiilor din lumea intreaga cu care a lucrat. Rezultatele muncii sale se reflecta in veniturile sale iar compania pe care o conduce se afla printre companiile de top in ceea ce priveste dezvoltarea profesionala si personala. Bob Proctor este unul din pionierii dezvoltarii profesionale ai anilor ’60, urmasul lui Earl Nightingale, Vic Conant si Napoleon Hill.

Proctor va veni in Romania, pe 25 septembrie 2012, pentru a sustine in premiera o conferinta despre rezultate si puterea obiceiurilor. Unicitatea acestei conferinte consta in „umplerea” golului dintre „a sti” si „a face”. Faptul ca stii ca stii cum sa obtii rezultate nu garanteaza ca o sa le si obtii. „A face” ceea ce trebuie garateaza obtinerea de rezultate.

Afla mai multe despre aceasta conferinta pe www.bobproctor-romania.ro!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!