Acasa » Primul salt in cariera: JobShop 2011

Primul salt in cariera: JobShop 2011

Empower va recomanda participarea la JobShop 2011, un eveniment dedicat carierei pentru tineri.

BEST Timisoara anunta cu entuziasm cea de-a XVIII-a editie JobShop ce va avea loc in perioada 26-31 martie in cadrul Universitatii Politehnica Timisoara.

JobShop ofera studentilor ocazia unica de a participa la numeroase activitati ce au ca scop atat dezvoltarea de abilitati tehnice si non-tehnice, cat si interactionarea cu cele mai importante companii din zona de vest.

Deoarece anul acesta implinim majoratul, experienta acumulata in 17 editii de JobShop ne ajuta sa venim in intampinarea nevoilor studentilor cu activitati tot mai atractive adaptate deopotriva cerintelor mediului universitar si profesional.

JobShop

Astfel, activitatile din cadrul JobShop 2011 vor fi dintre cele mai diverse:

  • 17 traininguri tehnice si non-tehnice de dezvoltare personala (soft skills);
  • 4 prezentari ale unor antreprenori cu cariere de succes in care studentii vor avea sansa sa afle micile secrete din spatele marilor afaceri;
  • 2 zile de stand in care 34 dintre cele mai tari multinationale vor fi nerabdatoare sa-i cunoasca pe studenti si sa-i recruteze pe cei mai buni dintre cei mai buni;
  • 6 ateliere tehnice la sediul companiilor;
  • 14 prezentari „zoom pe companie” in care studentii vor putea pune intrebari reprezentantilor acestora si vizite la 5 dintre companiile participante.

Nu in ultimul rand, datorita caracterului international al organizatiei BEST, anul acesta vor avea loc mai multe prezentari de programe internationale de studii in care studentii vor fi indrumati sa-si gasesca programul potrivit intr-o universitate europeana.

Pentru mai multe detalii despre eveniment accesati site-ul JobShop.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!