Acasa » Tombola Life control: castiga un premiu deosebit

Tombola Life control: castiga un premiu deosebit

V-am pregatit o surpriza! Toti cei care comanda un triplu-DVD Empower Life control cu Cristian Carstoiu pana pe 30 aprilie participa la o tombola cu un premiu special: un ceas deosebit Constantin Dardi.

O tombola cu un premiu deosebit

Un ceas Constantin Dardi este mai mult decat un simplu ceas de perete. Este o dovada de bun gust si rafinament care impodobeste cu eleganta orice sufragerie, birou sau sala de consiliu.

Ceas deosebit Constantin Dardi
Ceas deosebit Constantin Dardi

Designul spectaculos si estetica rafinata fac din ceasurile Constantin Dardi un cadou apreciat in orice ocazie, iar in aceeasi masura poate fi o bucurie personala pentru decorarea propriului spatiu de locuit sau de lucru. Detalii despre acest ceas unic puteti gasi aici.

Toti cei care comanda, pana pe 30 aprilie 2011, un exemplar din triplul-DVD Empower Life control cu Cristian Carstoiu participa automat la o tombola si pot castiga un ceas Constantin Dardi (versiunea wood) in valoare de 125 euro.

Triplu-DVD Empower: Life control cu Cristian Carstoiu

pret special: 79 RON (reducere de la 99 RON) pana pe 31 martie

Avem placerea sa anuntam lansarea unui triplu-DVD Empower! In luna noiembrie 2011 Cristian Carstoiu a sustinut la Empower Advance un training intensiv cu totul special numit “Life control – un alt fel de time management”.

Poti beneficia de toate informatiile prezentate in acest curs achizitionand acest triplu-DVD. Trainingul, la fel ca DVD-ul, are potentialul de a-ti schimba perceptia despre time management, despre eficienta si eficacitate in cariera si viata personala! Este un program care iti ofera control si te invata cum sa faci lucrurile CARE trebuie, nu neaprat sa faci lucrurile cum trebuie.

Life control - un alt fel de time management

Concret, acest triplu-DVD contine:

  • principii revolutionare care te ajuta sa “controlezi timpul”;
  • cum sa filtrezi evenimentele care vin in viata ta;
  • tactici de prioritizare si sortare a sarcinilor;
  • cum sa eviti sentimentul de supra-incarcare a agendei;
  • sa te bucuri de evenimentele pe care ti le ofera viata;
  • cum sa scapi de stresul urgentei;
  • cum sa-ti faci propriul sistem flexibil de filtrare si control al evenimentelor;
  • … si alte informatii si abilitati absolut esentiale in controlul vietii tale.

Acum, prin acest triplu-DVD, poti si tu beneficia de informatiile prezentate la acest curs, Empower punandu-ti la dispozitie inregistrarea video a evenimentului pe 3 DVD-uri. Vei afla toate informatiile esentiale prezentate in curs si, mai mult, vei putea pune “stop” pentru a evalua si aplica informatia imediat (ceea ce nu poti face in curs). Iti recomandam sa lucrezi cu acest DVD de mai multe ori pentru a integra informatiile si tehnicile.

Ce mai astepti? Comanda acum si platesti doar 79 RON pentru 3 DVD-uri de exceptie! In plus, participi la tombola si poti castiga un ceas Constantin Dardi.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!