Acasa » Principalele motive pentru a folosi agenda personalizată în scop profesional, în detrimentul organizatoarelor electronice

Principalele motive pentru a folosi agenda personalizată în scop profesional, în detrimentul organizatoarelor electronice

Într-o lume în care tehnologia a pus stăpânire pe oameni, atât în plan personal, cât și în plan profesional, sunt și persoane care preferă stilul tradițional. Așadar, dacă majoritatea își îndreaptă atenția către cărțile în format electronic, încă mai există tradiționaliști care citesc cărți clasice, pe format de hârtie, și le adoră mirosul. Dacă există din ce în ce mai multe persoane care se informează din mediul online, direct de pe telefon, mai sunt și tradiționaliști care se abonează la un anumit ziar.

Nu în ultimul rând, dacă oamenii de afaceri pun din ce în ce mai mult accent pe organizarea întâlnirilor pe agende sau organizatoare electronice, există și tradiționaliști care preferă să scrie pe agende personalizate. În funcție de preferințe și de așteptări, clienții își pot comanda agende personalizate din oferta magazinului online Absolut Office.

Tipuri de utilizatori ai agendelor personalizate

Utilizatorii agendelor personalizate se împart în mai multe categorii. Există acea categorie de utilizatori care preferă să își scrie întâlnirile cu clienții în agenda personalizată, acesta fiind un semn de profesionalism atunci când o scot din servietă sau din geantă.

În această categorie întră agenții de asigurări, agenții imobiliari, agenții de produse cosmetice – în general persoanele care se deplasează și nu fac numai muncă de birou.

Există și utilizatori ai agendelor personalizate care le primesc sub formă de cadou de la șefi, cu ocazia sărbătorilor de Paște sau de Crăciun sau cu ocazia aniversării unui număr de ani ai firmei. Acești utilizatori trebuie să poarte aceste agende și să le scoată în fața clienților și a colaboratorilor pentru a face cunoscută compania pentru care lucrează și poziția lor în acea companie.

Există și o categorie aparte de utilizatori ai agendelor personalizate, cei care lucrează ca persoane fizice autorizate și își comandă singuri acest „cadou” cu scopul de a-și nota ideile, proiectele, precum și întâlnirile.

Totodată, agendele personalizate pot fi oferite drept cadou personal. Sunt, într-adevăr, și persoane care le comandă pentru a le umple paginile cu gânduri frumoase și cu povești interesante petrecute alături de jumătatea lor, de copiii lor, de părinți, de un prieten special, urmând să le ofere în dar sub forma unei veritabile cărți, scrise de mână, cu coperta personalizată.

De asemenea, există și persoane care își comandă o agendă personalizată pentru a-și nota planurile pentru petrecerea de nuntă, astfel încât să nu uite niciun amănunt, sau chiar întâmplările petrecute în primul an de la nașterea copilului.

Agendele personalizate comandate de cei mai „neobisnuți” dintre utilizatori includ secrete culinare, rețete de la bunici, notițe, scrisori, file de jurnal, precum și rețete naturiste cu efect garantat, povești scrise de copii sau chiar desene făcute de aceștia pe foaia velină care vor rămâne părinților ca o amintire de neprețuit.

WEBINAR GRATUIT: Dublează-ți Vânzările pe Social Media în doar 3 Luni

Pentru Antreprenorii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Reach-ul și Vânzările în doar 3 Luni.

Există oare o METODĂ prin care te folosești de rețelele sociale ca să obții o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor?

Da, există! Vezi ce rezultate am obținut eu pentru clienții mei folosind această metodă și cum o poți replica și tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
2 SESIUNI LIVE cu același conținut

Înscrie-te la webinar

Pentru Antreprenorii și Marketerii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Vizibilitatea și Vânzările în 2024.