Acasa » RBS sau romanul care pica de fraier

RBS sau romanul care pica de fraier

Stiu ca e stire veche dar nu m-am putut abtine sa nu scriu despre ea.

Royal Bank of Scotland, institutie bancara care cu mandrie isi arata originile spre 1724, intra in Romania cu o campanie agresiva in mass media, mai ales in TV.

Cand am auzit reclama (eu nu ma uit decat la Discovery Channel dar televizorul era deschis si m-a lovit in timpan) am izbucnit in ras. Nevasta-mea m-a intrebat „ce m-a apucat” si i-am spus ca RBS – Royal Bank of Scotland tocmai fusese nationalizata de stat (preluata sub control), prin injectarea a 20 de miliarde de dolari din banii contribuabilului englez.

Sigur, banii ajuta (pe moment), dar sunt curios daca cei care au adus banca in aceasta situatie jenanta vor mai fi in posturi. In acest timp Romania e invadata de reclame care ne spun pe un ton afectat ca in tara a intrat o institutie solida, de incredere.

Stiu, campania de publicitate (ca si intrarea in Romania) era facuta de mult. Preluarea bancii a coincis nefericit cu intrarea pe piata romaneasca. Cu toate acestea, trebuiau sa aiba decenta sa schimbe textul. E vorba doar de text, puteau sa lase acelasi suport video. Nu-mi vin in minte decat doua cuvinte: ipocrizie, fatarnicie.

Am ras, dar nu-i nimic de ras. Romanul e luat de fraier. O sa le fac si lor un stress
test
.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

4 răspunsuri

 1. Buna”milionar mioritic”!Ce sa zic altceva decat ca(vorba unui cunoscut realizator tv)”traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul”.Am ajuns sa fim surprinsi atunci cand se intampla lucruri normale si frumoase.A trai cu anormalitati a devenit aproape a doua natura a romanului,asa ca nu ne prea mai mira multe.Ti-am citit articolele de pe”Milionarul mioritic”legate de stresul la care e supus romanul in institutiile bancare din Romania si am ajuns la concluzia mentionata mai sus.

 2. stress test-urile au ca scop:
  1.sa analizeze modul in care reactioneaza personalul bancar la clientii „dificili” (sa zicem pisalogi)
  2.sa semnaleze oferte interesante din serviciile bancii
  3.sa constituie o platforma de discutii: lumea sa-si relateze experientele legate de acea banca

  serialul o sa continue, aproape in fiecare saptamina o sa apara cite un articol

 3. RBS = multi spun ca este una din cele mai importante si controversate banci ale ocultei mondiale, implicata in nenumarate mizerii care au dus lumea in haos in trecut.

  Din acest motiv, poate fi cea mai murdara si periculoasa banca, care a ajuns in Romania. Vai de capul nostru…

 4. Cred ca in momentul cand am aplicat pentru un credit la RBS am facut greseala vietii mele, spun asta ca ,din inconstienta sau din prostie, am trecut pe adeverinta un venit mai mare decat cel real, si urmare a acestui fapt cand am realizat ca nu este ok si pot avea necazuri am contactat banca in vederea renuntarii la cererea de credit.Dar cei de la analiza dosarului nu au luat in considerare acest lucru si au inceput sa faca amenintari atat la adresa mea cat si la patronul firmei unde lucrez ca vom fi cercetati pentru fraudarea bancii,cu toate ca li s-a comunicat ca a fost o greseala si oricum nu a fost incheiat nici un contract si nici nu a fost ridicata vreo suma de bani de la ei,continua cu amenitarile si cu telefoanele.Va dati seama in ce situatie am ajuns dintr-o prostie din partea mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!