Acasa » Recomandare video: Stefan Irimia despre prosperitate si internet

Recomandare video: Stefan Irimia despre prosperitate si internet

Astazi va facem o recomandare speciala: un eveniment gratuit pe care vi-l recomandam cu caldura. Este un mini-training cu informatie de foarte buna calitate despre bani, prosperitate si… Internet.

Video si eveniment gratuit

Prietenul nostru, Stefan Irimia, va tine acest mini-training. Si, pentru a va face o idee mai buna despre el, v-a pregatit un scurt video in care va explica despre ce e vorba.

Va invitam sa observati ceea ce spune, cum spune, si, daca simtiti ca vi se potriveste, sa raspundeti pozitiv invitatiei lui.

Click pe imagine sau click aici pentru a vedea clipul video!

Sa va fie de folos!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Un răspuns

  1. Salut :)

    Felicitarile mele pentru video !

    Eu consider ca mai multi vizitatori prefera sa vada un video in loc sa citeasca , pentru ca e mai interesant , si inteleg mai bine ceea ce cauta ..

    Bafta in continuare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!