Acasa » De unde vine Connect in Povestea de vineri

De unde vine Connect in Povestea de vineri

Aseara am fost la intalnirea de inaugurare a Empower Connect in Bacau. Ce sa zic: entuziasm, povesti frumoase, oameni frumosi! :)

Si vremea de afara imi aduce aminte de 2010 cand a inceput povestea Empower Connect…

Ma cunosteam cu Ionut (Ciurea) de mai bine de un an cand am lucrat impreuna (la distanta :)) pe un proiect international online sub patronajul lui Brian Tracy. Nu ne-am vazut niciodata in acea perioada si chiar si asa am lucrat foarte bine impreuna.

Stateam de vorba despre Empower care, la vremea aceea, era un proiect exclusiv online. Era un blog colectiv cu vizibilitate foarte buna si aprecieri pe masura. Am prins de la Ionut viziunea ca Empower are ca tel sa faca din educatia continua un suport accesibil pentru oricine doreste sa faca „next step” si nu conteaza unde este acum, conteaza unde vrea sa ajunga.

M-a prins imediat, cu atat mai mult cu cat era diferit de ce vazusem pana atunci: seminarii, webinarii, training-uri, carti, filme… Lipsea totusi ceva: intalnirea directa, interactiunea oamenilor!

Interactiunea

Incet incet am inceput sa definim tot mai clar ce ne dorim si cum putem atinge imaginea pe care o aveam in minte. Asa am ajuns la decizia de a pune totul in format de Organizatie Non Guvernamentala (ONG).

Primeam din toate colturile tarii comentarii la articolele zilnice pe site, vedeam ca abonatii simt nevoia unei interactiuni dincolo de internet. La acea ora (si chiar si acum) nu existau statistici clare cu privire la piata de dezvoltare personala din orasele Romaniei, nu stiam ce se intampla daca vrem sa trecem si in offline.

Oamenii si resursele

Evident, au aparut intrebari: Cum sa punem oamenii potriviti la locul potrivit? Vom avea resurse sa gestionam o dezvoltare nationala? Cum selectam oamenii? Cum facem formatul?

Am continuat sa analizam comportamentele naturale ale oamenilor: ca sa ai o relatie consistenta, mai inainte trebuie sa te intalnesti, sa vezi, sa simti, sa anticipezi, sa-ti faci planuri, sa te joci, sa produci rezultate.

O intalnire Empower Connect in Cluj, vara 2010
O intalnire Empower Connect in Cluj, vara 2010

Tu unde te intalnesti cu prietenii?

Ce faci, cum te simti cand esti alaturi de oamenii dragi? Raspunsurile la aceste intrebari au dus la crearea formatului Connect: intalniri intre oameni care au preocupari comune (dar care nu se cunosc) intr-un spatiu informal, prietenesc, fara a avea nevoie de resurse.

Toate bune si frumoase, dar am descoperit ca eu si Ionut aveam o situatie de incongruenta: lucram de aproape 2 ani fara sa ne fi intalnit vreodata. Adica, ne doream sa punem la un loc oameni si oportunitati, fara ca noi sa fi facut asta. :)

Iarna… frig… zapada pe strada… toate motivele sa treci cu vederea acest amanunt. Si totusi, am pus gaz in masina, am facut 300 de km ca sa ne intalnim la magazinul Unirea din Bucuresti.

Asa ca primul Empower Connect a fost facut de noi pentru noi si e excelent sa vedem astazi cati oameni se conecteaza la acest format!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!