Acasa » Richard Bandler despre putere

Richard Bandler despre putere

In sectiunea Metafore si scantei de pe Empower.ro vei primi articole-impact care sa te inspire: povestioare interesante, metafore, idei simple si altele cateva. In primul articol iti prezint un personaj cu totul aparte in lumea comunicarii, persuasiunii si a Programarii Neuro-Lingvistice.

Este vorba despre Richard Bandler, co-creator al NLP (Programare Neuro-Lingvistica). Richard Bandler este foarte cunoscut pentru stilul sau neconventional (chiar neortodox) de a face training si de a influenta oamenii. Gaseste o placere teribila in a scoate oamenii brutal din credintele si limitele lor. De multe ori chiar el povesteste din pataniile si experientele sale.

Vreau sa-ti prezint una dintre aceste nenumarate istorisiri ale sale. Este vorba despre o prezentare pe care a tinut-o pentru un institut care promoveaza drepturile femeilor. A trebuit sa tina discursul in fata unei sali pline cu femei.

Chiar la inceputul prezentarii, imediat ce urca pe podium, spune, in stilu-i caracteristic si aproape intraductibil in limba romana: „Hey babes, and what a lot of pretty darlins we’re having here! Should have come talk with the girlies earlier!”.

Dupa ce primeste injuraturile, cartile, scaunele si restul obiectelor bune de aruncat din public… revine si cu explicatia: „Cuvinte, doamnelor. Ori voi le controlati… ori cei care le controleaza va controleaza pe voi. Vreti sa va petreceti restul vietilor pe pilot automat unde toti sa va apese butoanele? Sau vreti sa invatati ceva in seara asta despre libertate, alegere si putere?”

Ti-am spus ca are un stil aparte, nu? Tu cum ai fi reactionat daca erai in sala?

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

3 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!