Acasa » Roletele zi noapte se potrivesc cu decorurile interioare moderne

Roletele zi noapte se potrivesc cu decorurile interioare moderne

Singura diferenta dintre roletele zi noapte si modelele conventionale este textura. Astfel de dispozitive sunt realizate dintr-un material care are un model cu elemente transparente. De obicei, aceste rolete au nuante deschise, cum ar fi crem, gri, bej deschis, alb si argintiu.

Fixarea roletelor zi noapte, cunoscute si ca rolete zebra sau rolete day & night, poate fi deschisa sau inchisa. Alegerea roletelor de un anumit tip depinde direct de caracteristicile deschiderii ferestrei. De exemplu, daca exista o deschidere adanca a ferestrei in camera, atunci este mai rational sa folositi fixarea pe cerceveaua ferestrei. In timp ce pentru ferestrele cu deschidere mica, cel mai bine este sa folositi rolete care sunt montate deasupra deschiderii ferestrei.

Unde este cel mai bun loc pentru a aplica rolete textile day & night

Roletele zi noapte la ferestre, care lasa sa intre si filtreaza razele soarelui, fac camera mai eleganta si mai moderna. Sunt folosite in orice sufragerie, permitand utilizarea flexibila a fluxului luminos si creand o atmosfera confortabila.

Solide si estetice, roletele zebra sunt la fel de potrivite pentru birouri si sali de clasa: lumina naturala uniforma si calda este mult mai placuta ochiului decat lumina artificiala. In plus, privelistea de pe fereastra ramane vizibila, ceea ce este important pentru ochii obositi de ecranul computerelor. Puteti doar sa va uitati pe fereastra si sa va relaxati putin.

Cafenelele si hotelurile au nevoie de lumina difuza a roletelor day & night. Creeaza o atmosfera de intimitate, securitate, ajuta la relaxare si la detasarea temporara de rutina vietii de zi cu zi.

Roletele textile zi noapte ce contin tesaturi acrilice sunt folosite pentru a decora verande. Acesta este cazul cand vreti sa fiti in natura si in acelasi timp sa va faceti sederea cat mai confortabila. Materialele cu transmisie buna a luminii neutralizeaza stralucirea luminii solare intr-o zi frumoasa si protejeaza pe vreme nefavorabila.

O alta utilizare a roletelor textile zebra este pentru a separa spatiul interior si a crea zone de relaxare si de lucru. In acest fel, puteti netezi toate imperfectiunile incaperii si ii dati atmosfera dorita.

Roletele textile zi noapte instalate pe usa termopan o vor infrumuseta

Rolete textile day and night

Roletele de interior zi noapte sunt un element popular pentru decorarea nu numai a ferestrelor, ci si a usilor, a iesirilor catre balcoane si terase. Combinatia de panze transparente si dense va permite sa va bucurati de lumina soarelui in timpul zilei, iar la amurg protejeaza camera de privirile indiscrete.

In incaperile in care se folosesc imitatii de ferestre, dar in realitate nu exista, roletele de interior zebra instalate in fata oricarei imagini, in combinatie cu iluminarea artificiala, vor spori iluzia unei ferestre, in spatele careia vor fi vizibili copaci frumosi sau alte peisaje ale orasului, realizate pe fototapet.

Cel mai adesea, perdelele care transmit lumina au o nuanta deschisa – alb laptos, crem, gri, argintiu, bej si sampanie. Daca designul foloseste rolete de interior cu model, atunci este de dorit ca acesta sa coincida cu alte textile din decorul interior.

Roletele de interior day and night si-au gasit drumul in designurile moderne. Capacitatea lor de a actiona linistitor poate fi folosita, de exemplu, in stilul chinezesc, unde decorul este propice pentru pace si relaxare.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!