Acasa » Sărbătorile de iarnă – cum aduci magia în casa ta?

Sărbătorile de iarnă – cum aduci magia în casa ta?

Din nou suntem în perioada sărbătorilor de iarnă. A trecut Crăciunul și noul an se grăbește cu pași zgomotoși să ne bată la ușă. Ce poate fi mai frumos decât aceste seri de suflet petrecute alături de cei dragi, aroma de brad și portocale, râsetele și colindele ce răsună prin casă? Cu siguranță ne sunt dragi aceste clipe. Pe lângă bucuriile enumerate, anume de Crăciun și Anul Nou persistă în suflete inexplicabila senzație a așteptării unui miracol, care, fără îndoială, e unică și păstrată cu grijă încă din copilărie.

Cum să creăm această senzație de magie pentru copiii, apropiații și oaspeții noștri și cu ce să-i uimim de data aceasta? Așa cum mulți oameni aleg în această perioadă să fie acasă, alături de familie, sfaturile de mai jos vă pot fi de folos:

  • O cină deosebită

Cu siguranță ai casei au deja o listă de bucate preferate, pe care le vor de fiecare dată pe masa de sărbătoare. Dacă vrei să-ți uimești familia și invitații – alege rețete noi și deosebite de data aceasta, experimentează și vei vedea cu câtă curiozitate vor examina bucatele. Le vei oferi tuturor șansa să se simtă critici culinari. Asta poate fi destul de amuzant.

  • Galerie- foto

Cu siguranță că ai o mulțime de poze cu oamenii care-ți pășesc pragul de sărbători. De ce să nu le faci o surpriză și să imprimi cele mai frumoase dintre acestea? Va fi un gest neașteptat și foarte plăcut. Oaspeții se vor simți importanți și bineveniți în casa ta și, iar pe lângă acestea, veți răscoli un șir de amintiri fericite.

  • Jocuri pentru toată familia

După ce toată lumea a lăudat bucatele puse pe masă și a discutat ultimele știri – a venit timpul pentru activități amuzante și dinamice. Sunt o mulțime de jocuri interesante, dar depinde de numărul de invitați și interesele lor. Ai putea să pregătești o serie de provocări sau întrebări funny pentru toți, de genul: “Spune ceva ce nu știe lumea despre tine” sau “Ce ai face dacă ai câștiga 1000000 $?”. Lasă-i să aleagă bilețelul și îndeamnă-i să răspundă sincer. Puteți descoperi multe lucruri frumoase unii despre alții

  • Decor inspirat

Un eveniment deosebit este memorabil datorită atmosferei create. Poți alege să te ocupi de toate detaliile de sine stătător: de la decorațiunile pentru masă și încăpere, până la invitațiile pentru oaspeți și împodobirea bradului. Anul acesta este la modă verdele crud. În combinație cu nuanțele de argintiu și portocaliu, culoarea aceasta va deveni o adevărată descoperire și o împrospătare a imaginii casei tale.

  • Mascaradă personalizată

Dacă vrei să le amintești oaspeților și celor dragi despre copilărie, pregătește într-un săculeț magic mai multe accesorii sau detalii de îmbrăcăminte și invită-i să participe la mascaradă. Poți alege orice – de la prinți și prințese, până la pirați sau vrăjitori. Când o să mai aveți ocazia să vă simțiți copii?

Încearcă să aplici toate aceste idei – zâmbetele și admirația celor dragi îți sunt garantate :)

Ține minte – până la urmă magia nu este posibilă fără dragoste și oamenii tăi dragi alături! Prețuiți orice clipă petrecută împreună! Sărbători fericite!

Dorina Livițchi

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!