Acasa » „Semenic Fest 2011” continua cu muzica si sport

„Semenic Fest 2011” continua cu muzica si sport

Va recomandam inca o data activitatile promovate de Radio Romania Actualitati prin campania „Miscarea de Sanatate”.

Radio Romania Actualitati, prin campania nationala “Miscarea de Sanatate”, impreuna cu Lupo si Radio Resita, invita ascultatorii la un weekend muzical si sportiv in cadrul primului mare festival al Banatului, Semenic Fest 2011. Vara fierbinte banateana se prelungeste, asadar, cu inca doua zile in care iubitorii muntelui, ai muzicii si sportului sunt invitati la Garana.

Sambata, 3 septembrie, de la ora 19:00, trupe din Olanda, Italia si Serbia vor aduce tribut unor nume de legenda ale scenei muzicale internationale. Patru formatii vor interpreta melodii din repertoriul tot atator nume grele: Dream Company – Bon Jovi, Jailbreak – Guns n’ Roses, The Best Beat – Beatles si Sneakers – Depeche Mode.

Duminica, 4 septembrie, va avea loc CUPA SEMENIC la judo. Competitia va reuni la start peste 100 de sportivi de la cluburi din Baia Mare, Cluj-Napoca, Drobeta Turnu Severin, Deva, Lugoj, Caransebes si Resita. La eveniment si-a anuntat participarea si André Christiaan Van Zyl (Africa de Sud), consilierul presedintelui Asociatiei Mondiale de Judo. El va fi insotit la Garana de fiul fostului presedinte sud-african, Pieter Willem Botha.

Situata la aproape 30 de kilometri distanta de Resita si la o altitudine de 1.000 de metri, localitatea Garana a fost infiintata de colonistii germani in 1828 cu numele de Wolfsberg, fiind in prezent una dintre cele mai atractive destinatii turistice si culturale ale Romaniei. Acest sat de vacanta din judetul Caras-Severin, renumit in toata lumea, gazduieste in fiecare an tabere de sculptura si pictura, expozitii, lansari de carte, competitii de enduro si mountainbike.

Pentru informatii suplimentare:
Elena Marinescu – Coordonator PR
Tel: 0756.079.559
Email: [email protected]
Radu Tudor – Coordonator Marketing
Tel: 0744.323.183
Email: [email protected]

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!