Acasa » Semenic Fest 2011

Semenic Fest 2011

Empower va recomanda primul mare festival al Banatului – „Semenic Fest 2011” – rock, jazz, folk si dance, o vara fierbinte cu muzica buna, la Garana.

Semenic Fest 2011

Prima editie a festivalului va incepe in acest weekend si se va incheia la inceputul lunii septembrie. Vineri, 24 iunie, pe scena in aer liber consacrata de Festivalul International de Jazz, vor urca trupe noi rock (selectate la Bucuresti in urma unui concurs organizat de Club A), care se vor intrece intr-un maraton muzical, iar seara se va incheia cu un concert al formatiei Stonebox. Sambata seara, trupa Timpuri Noi va sustine un recital de exceptie, dupa revenirea pe piata muzicala. Duminica, zeci de sportivi amatori si profesionisti vor participa la un cross montan care va porni din Poiana Lupului, pe un traseu de un kilometru si jumatate, la poalele muntilor Semenic.

Semenic Fest 2011
Semenic Fest 2011

Situata la aproape 30 de kilometri distanta de Resita si la o altitudine de 1.000 de metri, localitatea Garana a fost infiintata de colonistii germani in 1828 cu numele de Wolfsberg, fiind in prezent una dintre cele mai atractive destinatii turistice si culturale ale Romaniei. Acest sat de vacanta din judetul Caras-Severin, renumit in toata lumea, gazduieste in fiecare an tabere de sculptura si pictura, expozitii, lansari de carte, competitii de enduro si mountainbike.

Sustinuta editorial de „Matinal” si „Romania Impreuna”, cele doua emisiuni de prime-time ale postului public de radio, „Miscarea de Sanatate” este prima campanie pe termen lung initiata de un post de radio, care urmareste sa-i indemne pe ascultatori la activitati in aer liber, promovand in egala masura o viata sanatoasa, turismul si ecologia, pe tot parcursul anului.

Va asteptam! :)

Pentru informatii suplimentare:
Elena Marinescu – Coordonator PR
Tel: 0756.079.559
Email: [email protected]
Radu Tudor – Coordonator Marketing
Tel: 0744.323.183
Email: [email protected]

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!