Acasa » Seminar de Succes

Seminar de Succes

In Romania, oamenii bogati si celebri sunt priviti cu suspiciune. Multa neincredere musteste in preajma lor. Si asta pentru ca ei insisi au oferit motive pentru a se ajunge la aceasta stare. Ei si-au construit un brand deplorabil.

Ei au fost dati drept exemplu in Parlamentul Olandei pentru “coruptie la varf in Romania” (vezi cazul fostului vice-premier, George Copos). Ei au fost prinsi cu un milion si 700 mii euro intr-o geanta incercand sa ii ofere altei echipe si au raspuns la modul: “Eu sunt cel mai tare. Fac ce vreau. Care-i problema?!”(Gigi Becali). Si ei au devalizat Rafo Onesti, pentru ca astazi sa fie in libertate (Corneliu Iacubov).

Intr-o tara sugrumata de frica de a spune lucrurilor pe nume, avem datoria de a nu trece sub tacere aceste fapte. Si de a le tine bine minte. Intr-o tara in care Ion Iliescu (cel care inca poate dormi noaptea desi din morminte striga cei ucisi in ’90 la mineriada) se pretinde blogger, datoram constiintei noastre o mare flegma acestor impostori!

Viitorul care striga

Sambata am avut sansa de a participa la un super seminar! Speaker a fost Nik Halik – un miliardar australian! A vorbit despre cum si-a construit viata de la A la Z. Despre diferentele fundamentale care exista intre bogati si saraci. Si de ce mentalitatea formeaza o baza esentiala pentru succesul in viata.

Scepticii obisnuiesc sa arunce cu aceste ocazii pietre de genul: “de ce vorbeste despre bani daca nu e foarte bogat?”. De aceasta data insa, un adevarat gigant a tinut un seminar de 6 ore care a mers drept la tinta. Si care ne-a facut pe toti cei prezenti acolo sa ne punem serioase intrebari referitoare la ceea ce suntem in prezent si la cine vrem sa fim in viitor. Ne-a facut sa realizam ca daca nu ne vom trai propria noastra viata, vom ajunge sa o traim pe a altora. Vom ajunge furnici harnice care vor pune serios umarul la cladirea viselor altcuiva.

Romanii au tot mai multe posibilitati sa se informeze si sa progreseze. Au sansa de a pasi pe taramul fericirii, loc ce a parut mult timp un teritoriu interzis natiei noastre. Sunt multe informatii gratuite disponibile pe Internet. Sunt seminarii (asa cum a fost si cel de sambata) care au preturi accesibile. Nu mai avem scuze pentru propria ignoranta. Nu ne mai putem vaita la infinit ca soarta a fost cruda cu noi.

Nik Halik ne-a povestit ca nu s-a nascut bogat. Ca parintii sai au plecat in 1950 din Grecia in cautarea unei vieti mai bune in Australia. Si ca el tot timpul a fost un rebel care s-a opus sistemului. A suportat critici si pietre aruncate de rautaciosii de pe margine. Dar a mers inainte cu o incapatanare care transforma sperantele in realizari.

Vrem sa fim “do-ers”?

Atunci de ce stam in casa cand putem merge la seminarii precum cele cu Nik Halik sau alti oameni de succes care vorbesc in cadrul unor asemenea evenimente? De ce nu ne apropiem mai mult de super proiecte precum Schimb de Carti?! Increderea e primul pas catre actiune. Iar actiunea e primul pas catre implinire.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

3 răspunsuri

  1. Cel mai recomandat om in cercetarea istoriei Casei Albe, Doug Wead spune ca, daca te uiti pe glob, sunt putine locuri unde libertatea intalneste oportunitatea. Printre aceste locuri sunt si Romania si Australia – de unde vine Nik Halik. Faptul ca ne uitam la criza nu ne da voie sa vedem libertatea si oportunitatea. De aceea emigrantii reusesc acolo unde bastinasii nu pot: pentru ca se uita la solutii mai des decat la probleme. Iar cand vine cineva si arata solutiile, zicem WOW! Iar succesul vine din ce facem dupa WOW.
    Respect,
    Andrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!