Acasa » Senecto: ghidul pensiei tale

Senecto: ghidul pensiei tale

Avem deosebita placere sa va recomandam Senecto, un curs online foarte valoros creat de Luca Dezmir. Ghidul arata adevarata fata a sistemului de pensii din Romania. Sistemul, bun, rau, este ceea ce iti ofera statul, ca protectie pentru anii de pensie. Exista trucuri prin care poti sa extragi foloase din acest sistem, sa-l exploatezi la maximum, in asa fel incat sa lucreze pentru tine.

Acest ghid este pentru voi daca…

  1. Ati ajuns deja la pensie si doriti sa va imbunatatiti situatia financiara si personala actuala, pentru a avea viata pe care o doriti.
  2. Va apropiati cu pasi repezi de pensie dar inca simtiti ca mai aveti timp de actiune pentru a schimba in bine viitoarea perioada din viata voastra.
  3. Sunteti in plina afirmare la nivel profesional si constientizati ca acum e momentul pentru a va construi o situatie financiara abundenta pentru perioada care urmeaza carierei.

5 module de curs si numeroase bonusuri

Ghidul contine 5 module (despre pensie si pensionare, pregatirea financiara, sistemele de stat si private, cea mai sigura pensie si planificarea financiara pentru pensie) si numeroase bonusuri. Cititi toate detaliile aici.

Ghidul contine informatii si tehnici de cea mai buna calitate in diverse forme pentru a fi usor de urmarit si aplicat. Aveti acces la:

  • filme in format video cu acces 24/7;
  • inregistrari audio (pot fi ascultate pe telefonul mobil);
  • prezentarile text (pentru a vedea cu claritate ce se prezinta in ghid);
  • informatii suplimentare de pe internet (sub forma de linkuri spre site-uri);
  • resurse bibliografice (carti de citit ulterior);
  • intalniri live sub forma de webinarii, pe internet, ca sa puteti pune intrebari direct catre traineri.

Cursul este creat de Luca Dezmir, unul dintre cei mai apreciati experti in domeniul finantelor personale din tara. In plus, Luca v-a pregatit informatii si de la trei invitati speciali: Alin Baiesu (consultant de asigurari), Irina Popa (consultant in asigurari, om de afaceri) si Horatiu Sasu (specialist in resurse umane, consultant de afaceri).

Incepeti acum!

Cititi detalii complete pe site-ul lui Luca si inscrieti-va acum!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!