Acasa » „Servanti incoruptibili”

„Servanti incoruptibili”

Cand lumina din noi creste, iubirea devine mai puternica. Atunci iubirea va hrani intunericul pana cand el va cunoste iubirea si lumina din nou.
– Jasmuheen

De fiecare data cand Jasmuheen vine in Romania se “intampla” ceva magic oamenilor care o intalnesc. Are o caldura interioara extraordinara si radiaza atat de multa iubire si armonie incat e imposibil sa nu te transformi intr-o “versiune” mai buna a ta insuti. E un privilegiu sa o privesti, sa o asculti si sa beneficiezi de intelepciunea aceastei femei ce a depasit de mult limitarile planului fizic, hranindu-se cu energie, comunicand cu entitati inaltate, lucrand pentru o noua constiinta pe pamant.

Jasmuheen este un “servant incoruptibil”. A mentionat aceasta expresie, fara a se referi neaparat la ea insasi. Ne-a invitat pe toti sa devenim astfel – “servanti incoruptibili” in slujba iubirii, bucuriei, celebrarii vietii pe care sa le radiem in jurul nostru catre toti cei deschisi sa le primeasca.

“Coruptia” interioara

Suntem divizati in atat de multe “sub-personalitati”…. ganduri, emotii, vise, dorinte, amintiri, sperante. Toate acestea creaza un amalgam incredibil de puternic in “mintea” celulelor noastre. Un bagaj pe care il mostenim de la generatii trecute, caruia ii adaugam si noi propria greutate si pe care il predam catre urmasi, aproape fara nicio modificare.

Toate aceste parti, fiecare cu vibratia ei, ne creaza o personalitate dizarmonioasa. Constient sau inconstient ne sabotam adevaratul Sine, uniunea tuturor acestor mici parti. Ne e “foame” de mai mult pentru a umple golurile emotionale – si exista o singura solutie la “foamea” noastra. Intensificarea iubirii din noi.

Trecem prin vremuri de mari transformari. “Coruptia”, haosul nostru interior cauzeaza atat de multe dezechilibre celorlalti, naturii, planetei in ansamblu. Suntem bombardati cu frica din toate partile si doar conectarea la sursa iubirii si intelepciunii ne poate oferi hrana dupa care tanjim.

Visul

Suntem “corupti” in interior din cauza frustrarii. Aceea de a nu ne putea indeplini visele noastre cele mai inalte. Si, in loc sa devenim “servanti”, oameni ce aleg constient sa radieze iubire, sprijin, bunavointa in jur, ramanem toata viata servitorii naturii noastre inferioare, trupuri fara constiinta, fantome fara suflet.

Nu e valabil pentru toti, bineinteles. Calea e nesfarsita, cu nenumarate trepte. Si fiecare e mai departe sau mai aproape de propriul suflet, de acea parte din noi care viseaza si manifesta perfectiunea noastra originara. Avem nevoie doar sa-l ascultam, sa ne acordam la „frecventa compasiunii” – cel mai nobil sentiment – si sa daruim.

Atunci visul ne va purta catre noi orizonturi si, poate, gratia ne va invalui…

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!