Acasa » Sondaj: aderare ca membru in Asociatia Empower Romania

Sondaj: aderare ca membru in Asociatia Empower Romania

Din aceasta toamna veti putea deveni membri in Asociatia Empower Romania si va veti bucura de o serie de beneficii unice.

Vreti sa deveniti membri in Asociatia Empower Romania?

Inainte sa lansam programul pentru primul an, avem nevoie de feedback de la voi cu privire la beneficiile pe care vi le doriti si investitia pe care o puteti aduce. Nu stiti inca despre organizatia in care functionam si detalii despre ce vrem sa facem? Intrati pe siteul Asociatiei Empower Romania si cititi detalii despre misiune si proiecte!

Obiectivul nostru principal cu programul de membri in asociatie este sa cream o comunitate mai unita, mai puternica, mai motivata si, in acelasi timp, sa asiguram o sursa de finantare in plus pentru proiectele si programele Empower. Programe din care, evident, tot voi beneficiati.

Asadar va invitam sa faceti parte din poveste! :) Asteptam de la voi feedback raspunzand la aceste doua intrebari de mai jos si, de asemenea, asteptam intrebari/nelamuriri si orice fel de sugestii.

Doua intrebari simple

Raspundeti la cele doua intrebari de mai jos, dati la fiecare intrebare click pe „Trimite optiunile tale”. Avem nevoie de feedback de la voi pentru a ne asigura ca va aducem exact ce va doriti.

Atentie: sondajul de mai jos NU este disponibil in RSS si email. Pentru a raspunde, va rugam sa dati click aici si sa intrati pe site pentru a trimite raspunsurile.


Multumim pentru feedback! Asteptam comentariile voastre pentru a ne explica mai in detaliu ce asteptari aveti de la noi.
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

11 răspunsuri

 1. Astept metode practice de manifestare a dorintelor puse in mental.AM pus in interior dar ce fac concret in -exterior!?

 2. @lili – te referi la resursele (articole, materiale audio-video) care sa raspunda la aceste nevoi ale tale. Am inteles bine?

 3. Buna ziua!
  Am avut confirmarea ca poti obtine ceea ce-ti doresti…mai bine spus „la ceea ce te gandesti”.Spun asta deoarece imi propusesem ca din toamna sa adresez Asociatiei Empower o cerere de acceptare intr-o forma de voluntariat(intr-o prima faza)..si, la nici o saptamina dupa ce luasem aceasta hotarire, apare oportunitatea.
  Astept detalii..
  Cu multumiri,
  Elena Murariu

 4. Pentru Elena si Camelia – intrati pe pagina asta http://asociatia.empower.ro/contact/ si completati acolo formularul pentru a face o cerere. Sau pur si simplu dati email la [email protected] si continuam de acolo discutia pentru voluntariat/implicare a voastra in Empower.

  Ne bucuram sa vedem interesul vostru! In ultima perioada au crescut simtitor cererile de voluntariat. Inseamna ca facem treaba buna. :) Multumim pentru implicarea voastra!

 5. Articolele sun t foarte interesante, acopera o larga plaja de subiecte, foarte utile si interesante, asa este, dar ma intreb cum s-ar putea crea o corelatie, coerenta intre subiecte, articole, astfel incat sa se poata genera o dezvoltare, sau macar bazele, tendintele inclusiv resursele biografile pentru o profunda dezvoltare personala. Va multumesc pentru tot ce faceti este extraordinar.

 6. buna,
  – va multumesc ca existati si zilnic astept articolele cu mare nerabdare
  cu respect,

  Matei Pop

 7. Va multumesc pentru fiecare zi pe care o incep cu voi !
  Va apreciez si urmaresc cu mare intereas.
  Cu respect,
  Gina

 8. Toata munca voastra merita o contributie din partea celor care sunt partasi realizarilor voastre, intr-o forma sau alta. Am optat pt. contributia anuala respectiva, nu pt. ca nu ati merita mai mult, ci pt. ca dupa un calcul sumar in minte, mi-am dat seama ca atat imi permit deocamdata. Pe de alta parte sunt nemultumit de mine ca am depasit data de depunere a formularului cu donatia de 2% din impozitul anual catre voi, pe care, intentionam s-o inaintez in echivalent pe alta cale…Abia astept sa-i cunosc pe unii dintre colegii lui Ionut. Va salut cu drag si respect…!
  Tudor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!