Acasa » Recomandare speciala: inteligenta nonverbala

Recomandare speciala: inteligenta nonverbala

Empower va recomanda o colectie din 3 numere din Nonverbal.ro Magazine, creata special pentru voi de Mihaela Stroe si alti specialisti de top. Mai mult, avem o oferta speciala exclusiva pentru voi!

Ce este Inteligenta Nonverbala?

Joe Navarro spune ca este „abilitatea de a interpreta si folosi semnalele nonverbale pentru a-i citi, evalua si influenta pe ceilalti„. Empower va recomanda o colectie unica prin care si voi puteti sa va dezvoltati aceasta abilitate!

Cum te ajuta Inteligenta Nonverbala?

Simplu:

  • pentru o evolutie mai buna in CARIERA;
  • pentru construirea unor relatii de AFACERI profitabile;
  • pentru dezvoltarea RELATIILOR INTERPERSONALE.

Toate acestea le gasesti in revista Nonverbal.ro Magazine intr-o serie de rubrici exceptionale care iti pun la dispozitie informatii aplicate despre inteligenta nonverbala. Scopul revistei este de a te invata cum sa iti dezvolti si sa iti folosesti inteligenta nonverbala prin articole cu specialisti in domeniu (romani si straini), interviuri, studii de caz si recomandari bibliografice.

Oferta speciala pentru cititorii Empower

Pachetul promotional de trei reviste la 50 RON este disponibil pana la 31 mai 2011! In plus, pentru voi, am obtinut un bonus: toti cititorii Empower care comanda pachetul acesta primesc GRATUIT acces la un audiobook al Mihaelei Stroe despre excelenta in comunicarea nonverbala!

Asadar, ce mai asteptati? Dati click aici pentru detalii si pentru comanda si folositi codul EMPOWER pentru a beneficia de bonus!

Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!