Acasa » Recomandare speciala: inteligenta nonverbala

Recomandare speciala: inteligenta nonverbala

Empower va recomanda o colectie din 3 numere din Nonverbal.ro Magazine, creata special pentru voi de Mihaela Stroe si alti specialisti de top. Mai mult, avem o oferta speciala exclusiva pentru voi!

Ce este Inteligenta Nonverbala?

Joe Navarro spune ca este „abilitatea de a interpreta si folosi semnalele nonverbale pentru a-i citi, evalua si influenta pe ceilalti„. Empower va recomanda o colectie unica prin care si voi puteti sa va dezvoltati aceasta abilitate!

Cum te ajuta Inteligenta Nonverbala?

Simplu:

  • pentru o evolutie mai buna in CARIERA;
  • pentru construirea unor relatii de AFACERI profitabile;
  • pentru dezvoltarea RELATIILOR INTERPERSONALE.

Toate acestea le gasesti in revista Nonverbal.ro Magazine intr-o serie de rubrici exceptionale care iti pun la dispozitie informatii aplicate despre inteligenta nonverbala. Scopul revistei este de a te invata cum sa iti dezvolti si sa iti folosesti inteligenta nonverbala prin articole cu specialisti in domeniu (romani si straini), interviuri, studii de caz si recomandari bibliografice.

Oferta speciala pentru cititorii Empower

Pachetul promotional de trei reviste la 50 RON este disponibil pana la 31 mai 2011! In plus, pentru voi, am obtinut un bonus: toti cititorii Empower care comanda pachetul acesta primesc GRATUIT acces la un audiobook al Mihaelei Stroe despre excelenta in comunicarea nonverbala!

Asadar, ce mai asteptati? Dati click aici pentru detalii si pentru comanda si folositi codul EMPOWER pentru a beneficia de bonus!

Echipa Empower

WEBINAR GRATUIT: Dublează-ți Vânzările pe Social Media în doar 3 Luni

Pentru Antreprenorii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Reach-ul și Vânzările în doar 3 Luni.

Există oare o METODĂ prin care te folosești de rețelele sociale ca să obții o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor?

Da, există! Vezi ce rezultate am obținut eu pentru clienții mei folosind această metodă și cum o poți replica și tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
2 SESIUNI LIVE cu același conținut

Înscrie-te la webinar

Pentru Antreprenorii și Marketerii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Vizibilitatea și Vânzările în 2024.