6

Spune-mi cine esti ca sa-ti spun ce o sa vrei!

Mai mult ca oricand intalnesti „retete” care iti promit ca te vor invata ce sa faci ca sa obtii ce iti doresti. Am invatat pe propria piele ca pentru a-ti atinge obiectivele nu este suficient sa urmezi o succesiune de pasi tehnici: „fa aia, fa cealalta…” Este adevarat ca aceste retete iti vor creste sansele sa te apropii de tintele tale pentru ca iti vei stabili niste obiective, insa nu este suficient.

Nu suntem roboti, nu traim toti in acelasi loc si in acelasi fel, nu avem aceleasi credinte si nu actionam toti la fel. Aceasta propozitie este adevarata si este un lucru bun.

Pentru ca este un subiect generos o sa abordam doar 2 perspective:

1. Cine vei deveni in timp ce iti atingi scopurile?

Oamenii isi stabilesc si lucreaza pentru obtinerea obiectivelor pentru a simti un sentiment de implinire, de contributie. In general oamenii fug de durere si se focalizeaza pe obtinerea placerii. De aici deriva o a doua intrebare: Ce se intampla cu tine daca iti indeplinesti scopul?

Probabil ati auzit de proverbul „ai grija ce-ti doresti pentru ca s-ar putea sa se intample” si aceasta perspectiva ne duce cu gandul la responsabilitatea pe care este nevoie sa o avem cand ne stabilim obiectivele. Exista seturi de intrebari (jaloane) care ne ajuta sa ne dam seama daca ceea ce ne dorim nu ne face rau noua si celor din jur. Pana la sfarsitul articolului veti afla cum. :)

S-ar putea sa va doriti sa fiti liberi financiar si planul pentru aceasta poate fi jefuirea unei banci. S-ar putea ca in acest caz libertatea financiara sa fie mai putin importanta in raport cu libertatea de miscare!

Suntem tentati sa „luptam” sa fortam obtinerea rezultatelor si acest lucru va face ca actiunile noastre sa fie „fortate”. Oare cine vom deveni in timp ce ne atingem scopurile in acest fel?

2. Cine esti acum va determina ce scopuri iti vei alege!

Sunt convins ca toti cititorii au mers cel putin o data la restaurant. In momentul in care ne pregatim sa comandam consultam meniul si alegem in functie de preferinte. Nu putem alege lasagna intr-un restaurant chinezesc.

Haideti sa ne imaginam ca si alegerile pe care le facem sunt in baza „meniului” pe care l-am construit in timp: credinte, fapte, ganduri… Vei alege in functie de „meniu” dorindu-ti placere si fugind de durere. Partea buna este ca poti schimba „meniul”. Pana la sfarsitul articolului vei afla cum. :)

Va recomand sa urmariti un scurt video din filmul Bucket List:

Daca nu apare clipul de mai sus in RSS sau email, dati click aici pentru a-l vedea pe site!

Pe masura ce vei creste ca persoana, vor creste si obiectivele tale atat ca intensitate cat si ca maretie. Pe masura ce vei deveni mai constient(a) de cine esti si ce doresti sa devii, vei deveni mai doritor in a-ti asuma responsabilitatea si a-ti dori sa platesti pretul pentru obtinerea obiectivelor.

Nu vei atrage ceea ce vrei, vei atrage ceea ce esti!

Vom aprofunda aceste subiecte precum si tehnici in trainingul pe care vi-l pregatesc in Bucuresti, Stabileste obiectivele si atinge-le! din 11 mai. Daca v-am facut curiosi, va invit la un training intensiv de o zi in care vom invata o serie de perspective, tehnici si modele verificate pentru atingerea obiectivelor personale si profesionale.

Investitia in acest training este de 170 RON (pentru plata pana la finalul acestei saptamani). Aveti in plus oferte speciale pentru grupuri. Cititi detalii complete despre training si rezervati-va imediat locurile. Va astept(am)! :)

Click Here to Leave a Comment Below 6 comments